Explore

Roemenië

Roemenië het land van Dracula, oerbossen, een interessante geschiedenis en natuurparken vol wilde dieren zoals beren, wolven en vossen, maar ook de Donaudelta vol met een rijk vogelleven. Met zijn landschappelijke schoonheid en bewaarde historische regio’s biedt het talloze unieke reiservaringen die wachten om ontdekt te worden.

Een van de grootste landen in Zuidoost-Europa, wat grenst aan vele landen zoals Hongarije, Oekraïne, de Zwarte Zee en Servië.
Het is een echte avonturiers bestemming wat nog vrij onontdekt is. Sta in prachtige natuurgebieden met maar weinig tot geen mensen om u heen. Ontmoet de gastvrije bevolking en geniet van culinaire gerechten die per regio erg verschillend zijn. De verschillende Roemeense landstreken hebben allemaal iets prachtigs, zoals indrukwekkende kastelen en ontzagwekkende kloosters.

Ga mee op reis door Transsylvanië, de thuisbasis van enkele van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa en dompel uzelf onder in de Roemeense cultuur. Geniet van heerlijke Roemeense wijnen, verken de bruisende steden Boekarest en Cluj en ga op pad met een 4×4 wagen om de bruine beer te spotten. Ontspan een paar dagen aan de kust van de Zwarte Zee of stap aan boord voor een boottocht over de Donaudelta. Waar u ook naartoe zal gaan in Roemenië, een reis door dit bijzondere land zal fantastisch en onvergetelijk zijn.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl