Bonaire Reizen

Bonaire is de ideale reisbestemming als u onbezorgd wilt genieten van schitterende stranden en een kleurrijke onderwaterwereld. Huur een scooter waarmee u heel Bonaire rondrijdt om de perfecte wind- of kitesurfplek te vinden. Verken de prachtige riffen, ga paardrijden op witte zandstranden en geniet van de heerlijke rustige eilandsfeer. Onze reizen naar dit duikersparadijs brengen u naar de mooiste plekken!

Ontspannende Bonaire reizen

Verblijf in het pittoreske Kralendijk, de kleurrijke hoofdstad van Bonaire, waar u kunt genieten van mooie witte zandstranden, gezellige barretjes, goede restaurantjes en een gemoedelijke sfeer. In het zuiden van het eiland vindt u de Lacbaai, betoverende zoutpannen met flamingo’s en een turquoise gekleurde lagune met een prachtige mangrove. Voor de kust ligt Klein Bonaire, een onbewoond eilandje waar u kunt snorkelen in een onderwaterwereld terwijl de zeeschildpadden en vele mooi vissen tussen hoge koralen u tegemoet zwemmen. In het Washington Slagbaai nationaal park wordt het uitzicht gedomineerd door hoge cactussen en flamingokolonies. Beklim de hoogste berg van het eiland, Brandaris, of bewandel de verschillende paden in het nationale park. Bonaire is de perfecte bestemming om geheel tot rust te komen!

Bonaire duiken

Bonaire reizen met de scooter

Uw Bonaire rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila op Bonaire reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Bonaire is een geweldige relax-bestemming om met de scooter te verkennen.

Voorbeeldreizen Bonaire

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Duiken tijdens uw reis in Bonaire

Het eiland Bonaire, gelegen in het prachtige zuidelijke Caribische gebied, maakt samen met Aruba en Curaçao deel uit van de ABC-eilanden van de Benedenwindse Eilanden. Bonaire beschikt over zacht weer, een fascinerende Nederlandse koloniale geschiedenis en West-Indisch erfgoed, evenals uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden. De meer dan 350 verschillende vissoorten en 57 koraalsoorten, het heldere water en de makkelijk bereikbare duikplekken zorgen voor ideale duikomstandigheden en zijn geschikt voor elk niveau. Vanaf de kust of per boot bereikt u de meeste duikplaatsen gemakkelijk.

Bonaire heeft naast een indrukwekkende onderwaterwereld ook een fascinerende natuur. In het noordelijke gedeelte van het eiland vindt u het Washington Slagbaai NP dat met haar vele cactussen en het Gatomeer – een broedplaats voor flamingo’s – op het landschap van Zuidwest-Amerika lijkt. Daarentegen wordt het zuiden gedomineerd door mangrovebossen waar vele watervogels leven, prachtige meren, zoals het Pekelmeer, witte zoutpannen, verborgen grotten en de indrukwekkende Lacbaai, waar de groene zeeschildpad en de koningsschelp veelal voorkomen.

Tot slot is er nog de hoofdstad Kralendijk met haar kleurrijk Caribisch centrum, gelegen in het midden van het eiland. Wandel door de hoofdstraat Kaya Grandi, struin op de markt bij het Wilhelminaplein, of ontspan op de paradijselijke stranden met een cocktail in uw hand.

Uitzicht op Kralendijk, Bonaire