Laos Reizen

Een reis door Laos voelt als een culturele mozaïek, vol met etnische diversiteit. Naast de Vietnamese, Chinese en Thaise invloeden vindt u hier ook vele sporen uit de Franse koloniale tijd. Geografisch gezien is Laos een reisbestemming met verlaten landschappen, van de noordelijke zone van Zuidoost-Azië tot diep in het dal van de Mekong. Ga op ontdekking met onze authentieke Laos reizen!

Authentieke Laos Reizen

De effecten van de moderne tijd reiken nog niet heel ver in Laos, en dit maakt het land van de eindeloze rivieren en groene dalen dan ook tot een van de meest ongerepte bestemmingen in Zuidoost-Azië. Luang Prabang staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is de parel van Indochina. De tijd lijkt stil te staan ​​in dit kleine en vriendelijke stadje, dat aan de rivieren Mekong en Nam Khan ligt en omringd wordt door bergen. Aan de andere kant van het land, in Wat Phou net buiten Champasak, liggen vervallen stenen tempels die gewijd zijn aan Shiva, één van de hindoe-goden. Vientiane, de hoofdstad van Laos, toont door zijn architectuur tekenen van haar Franse koloniale verleden.

laos_luang_prabang_tempel

Laos reizen met privéchauffeur

Uw Laos reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Laos reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Laat u rondrijden door uw privéchauffeur en ontdek de charme en authenticiteit van Laos.

Voorbeeldreizen Laos

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Natuurparadijs Laos

Laos is het land van de ongerepte natuur, waar traditie een belangrijke deel van het dagelijks leven is en de authenticiteit van het land nog intact is gebleven. Met zijn broeierige jungle, smaragdgroene rijstvelden en theebladeren die de bergen bedekken, verandert het landschap in Laos van tinten groen als een kameleon.

De historische stad Luang Prabang is de parel van het Oosten en staat op de Unesco wereld erfgoed lijst. Het Haw Kham Koninklijk Paleis Museum en Wat Xieng Thong tempel geven u een mooi beeld van de geschiedenis van het Laotiaanse volk. Buiten de stad vind u adembenemende natuur waaronder de indrukwekkende Kuang Si watervallen. Een van de natuurlijke hoogtepunten van de regio, met haar trapsgewijze turquoise zwembaden.

De hoofdstad Vientiane toont door zijn architectuur tekenen van zijn Franse koloniale verleden. Hoewel het de grootste stad is van Laos, is het een oase van rust in vergelijking met andere grote Aziatische steden. Dan is er nog het kalkstenen karstlandschap rond Vang Vieng, dat u te voet, per kajak of per fiets kunt verkennen. Ga verder naar het Xiang Khouang-plateau in het noorden van centraal Laos, waar u de Vlakte der Kruiken (Plain of Jars) kunt vinden.

Plain of Jars, Laos