Explore

Laos

Een land dat aanvoelt als een culturele mozaïek, vol met etnische diversiteit. Naast de Vietnamese, Chinese en Thaise invloeden vindt u hier ook vele sporen uit de Franse koloniale tijd. Geografisch gezien is het een land met verlaten landschappen, van de noordelijke zone van Zuidoost-Azië tot diep in het dal van de Mekong.

De effecten van de moderne tijd reiken nog niet heel ver in Laos, en dit maakt het land van de eindeloze rivieren en groene dalen dan ook tot een van de meest ongerepte bestemmingen in Zuidoost-Azië.

Qua accommodatie worden nachten gespendeerd in prachtige koloniale gebouwen, afgewisseld met kleinschalige authentieke verblijven waar Laotiaanse service en gastvrijheid voorop staan. Het natuurlijke schoon, de Boeddhistische architectuur, rust en openhartige bevolking maken van uw maatwerkreis naar Laos een gedenkwaardige tijd met Avila Reizen.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl