National Geographic Expeditions

Avila Reizen is in 2018 aangesteld als officieel agent van National Geographic Expeditions voor Nederland en België. Neem deel aan de meest bijzondere en verrijkende reizen, compleet met de service en zekerheden die u van ons mag verwachten.

Wat dacht u van kleinschalige groepsreizen of expeditiecruises begeleid door experts van National Geographic? Zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring door hun kennis en passie met de reizigers te delen. En u draagt iets bij. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan het realiseren van de doelen van de National Geographic Society om te werken aan een planeet in evenwicht.

Onze specialisten staan voor u klaar! Neem nu contact op via 023-2051010 of stuur een mail naar natgeo@avilareizen.nl.

Tours met een Expert
Of u nu een Inca-tempel bekijkt samen met een archeoloog in Peru, op safari bent in Tanzania met een bioloog, of de geologie van de Grand Canyon verkent met een doorgewinterde natuuronderzoeker, u ziet meer dan de wonderen van de wereld op onze expedities over land. U ervaart ze, op een zingevende manier. Onder leiding van een National Geographic expert vieren deze kleine groepsreizen de geschiedenis, de cultuur en het natuurlijk erfgoed, terwijl ze meeslepende ervaringen bieden op een groot aantal verschillende bestemmingen.

National Geographic Journeys
Tijdens deze trips in kleine groepen draait het om kennismaken met mensen en plekken, interactie met interessante lokale gidsen en plezier! Elke reis biedt de mogelijkheid om actief op verkenning uit te gaan en daarnaast in contact te komen met mensen van over de hele wereld. Er gaan maximaal zestien deelnemers mee met de National Geographic Journeys, die volop vrije tijd en keuzemogelijkheden bieden, maar ook de structuur en zekerheid van reizen in een kleine groep.

Expeditiecruises
Ga mee op expeditie naar ’s werelds meest wilde en ongerepte plekken, van het witte continent Antarctica tot de turquoise wateren van het Caribisch gebied. Reizend aan boord van de National Geographic vloot van milieu-gecertificeerde kleine schepen komt u dichter bij wilde dieren en wildernis. Op plekken waar grotere schepen niet kunnen komen. Tijdens National Geographic Expeditions Cruises wordt u vergezeld door een National Geographic Expert en fotograaf. De routes zijn samengesteld om uw interesses te prikkelen, te entertainen en kennis te vergroten.

Groepsreizen per Privéjet
Beleef fascinerende plaatsen zo ver weg als Paaseiland en Samoa met een team van experts en met het comfort van een VIP-geconfigureerde jet. Tijdens onze privéjetreizen wordt u van de ene bijzondere plek naar de andere gebracht, bereikt u gemakkelijk verre bestemmingen en ontdekt u locaties die al lang tot de verbeelding spreken van onderzoekers, fotografen en reizigers. Reis met een National Geographic-expert en fotograaf, en geniet van exclusieve toegang tot door National Geographic ondersteunde projecten. Bezoek Peru, Chili, Samoa, Australië, Cambodja, Nepal, Tibet, India, Tanzania, Jordanië en Marokko in één reis aan boord van een van onze groepsreizen per privéjet.