Paaseiland Reizen

Paaseiland is mysterisch, magisch en betoverend ineen. Het legendarische eiland is de perfecte reisbestemming voor iedere ontdekkingsreiziger. Reis met Avila naar Paaseiland en bewonder de honderden stenen Maoi-beelden. Een reis naar Paaseiland is een avontuurlijke, bijzondere en onvergetelijke ervaring op één van de meest afgelegen plekken ter wereld.

Mysterieuze Paaseiland reizen

De indrukwekkende Maoi-beelden zijn absoluut iconisch voor Paaseiland. Tot op de dag van vandaag heerst er nog veel mysterie over deze gigantische stenen beelden die over het hele eiland verspreid staan. Een bezoek aan de Rano Raraku en Rano Kau-vulkaankraters zijn ook een absolute aanrader. Beide vulkanen liggen in het Rapa Nui Nationaal Park, dat door UNESCO op de werelderfgoedlijst is geplaatst. De hoofdstad Hanga Roa is een goede uitvalbasis voor het verkennen van het eiland. In Orongo kunt u in de geschiedenis van de vogelmannen duiken en bij de archeologische plaats Papa Vaka vindt u bijzondere hiërogliefen. Op het Anakena-strand komt u in een waar paradijs terecht met haar hagelwit zandstrand en een diepblauwe zee. Paaseiland betoverd!

Paaseiland

Indrukwekkende Paaseiland ontdekkingsreizen

Uw Paaseiland reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Paaseiland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Paaseiland is de ultieme bestemming voor een bijzondere ontdekkingsreis.

Voorbeeldreizen Paaseiland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Paaseiland; waar magie tot leven komt

Gelegen midden in de Stille Oceaan ligt het legendarische Paaseiland met haar honderden stenen beelden die de voorouders van de eilandbewoners vertegenwoordigen. Duik in de geschiedenis, ontdek de imposante moai beelden, geniet van een zonsondergang vanaf een jacht en kom tot rust op het witte zandstrand van Anakena.

Paaseiland dankt haar naam aan de Nederlandse ontdekkingsreiziger Jacob van Roggenveen, die op paaszondag in 1722 het eiland aandeed. De voorouders van de oorspronkelijke bewoners hebben honderden stenen beelden van torso’s met buitenproportioneel grote hoofden achtergelaten. Over het hoe en waarom van deze Maoi-beelden is veel onzekerheid, des te meer omdat het hiërogliefenschrift van de vroegere bewoners, tot op de dag van vandaag niet ontcijferd is.

Het eiland is ongeveer zo groot als Texel en kan gemakkelijk per fiets, scooter of paard ontdekt worden. Paaseiland is veel meer dan alleen maar de imposante stenen beelden. Ervaar de lokale keuken door middel van een kookworkshop, bezoek de tempel van Akahanga, maak prachtige wandelingen, of bezoek de vulkaan Rano Raraku. Ook het bijwonen van een Polynesische dansshow is een aanrader. De Rapa Nui’s vertellen namelijk via hun dans de legende’s van het eiland. Elke dag is een nieuw avontuur volgens de inwoners van Paaseiland!

Maoi op Paaseiland