Uruguay Reizen

Uruguay is één van de kleinste landen in Zuid-Amerika maar ondanks dat biedt het een verrassende veelzijdigheid.Geniet hier van wijnvelden, het rustieke binnenland en een prachtige kust. Verken deze mooie reisbestemming per huurauto en bewonder het prachtige UNESCO-werelderfgoed Colonia del Sacramento. Ga op ontdekking met onze unieke Uruguay reizen!

Uruguay reizen op maat

Het pittoreske Uruguay biedt een aangenaam verblijf in Zuid-Amerika met charmante accommodaties en mooi landschap. De hoofdstad Montevideo is een goede uitvalbasis om de rest van het land te verkennen. Ga op verkenning met een huurauto en ontdek het authentieke binnenland, waar bij lokale estancia’s de cowboys ’s avonds samenkomen rond het kampvuur en op het gemak sublieme BBQ-diners klaarmaken. Ontspan in de opkomende wijnregio Carmelo en geniet van het uitzicht op de Rio de la Plata-rivier. Proef cultuur in Colonia del Sacramento, een UNESCO-werelderfgoed en sluit de reis af bij het Saint Tropez van Zuid-Amerika, de strandplaats Punta del Este.

Punta del Este Uruguay

Uruguay reizen en selfdrives

Uw Uruguay reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Uruguay reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Uruguay is de ultieme bestemming voor een mooie selfdrive.

Voorbeeldreizen Uruguay

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Verrassend Uruguay

In Uruguay kunt u echt weg van de massa’s zijn. Het kleine Zuid-Amerikaanse land wordt vaak overgeslagen, maar is zeker een bestemming dat veel te bieden heeft. Ruimte, sublieme stranden, goede wijnen en uitmuntend vlees. Samen met de cowboy-cultuur in het binnenland en de koloniale pracht in Colonia del Sacramento is Uruguay zeker een complete reisbestemming.

Uruguay is goed te combineren met buurland Argentinië en voor een meer avontuurlijke insteek ook met buurland Paraguay. Vanuit Buenos Aires kunt u per ferry naar zowel Montevideo als Colonia reizen om daar uw reis door Uruguay te beginnen. Verblijf in de charmante Carmelo-wijnregio, of ga op ontdekking in het achterland van Uruaguay, waar de estancia’s nog werkzaam zijn en er ’s avonds bij het kampvuur gedineerd kan worden.

De hoofdstad Montevideo heeft een mooi koloniaal centrum en fijne stranden aan de Rio de la Plata-rivier. Voor het echte cultuurproeven is Colonia del Sacramento de ultieme bestemming. Dit schilderachtige plaatsje staat met goede reden op de UNESCO-werelderfgoed lijst met haar pittoreske kiezelstenen straatjes en mooie koloniale architectuur. Gezellige restaurantjes met terrassen en lokale winkeltjes maken het romantische beeld hier helemaal af.

De zuidkust van Uruguay beschikt over geweldige stranden. In Punta del Este vindt u het Saint Tropez van Zuid-Amerika, waar glamour en ultieme ontspanning op u wacht.

Lavalleja Uruguay