La Réunion Reizen

La Réunion is een vulkanisch eiland dat zo’n 3 miljoen jaar geleden is ontstaan met de opkomt van de vulkaan Piton des Neiges met een hoogte van 3.070 meter. Reis naar La Réunion en geniet van het dramatische en weelderige landschap. Bent u op zoek naar avontuur, iets bijzonders en een ontspannen strandvakantie, dan is La Réunion dé reisbestemming voor u!

Authentieke Réunion reizen

Een reis naar La Réunion (ook wel Réunion of Île de la Réunion) is een aanrader voor zowel de avonturier als de strandliefhebber. De gezellige kustplaatsjes aan de fraaie westkust zoals St. Gilles-les-Bains, Boucan-Canot en La Saline-les-Bains bieden aangename hotels, uitstekende restaurants en leuke winkeltjes. Het zandstrand van L’Hermitage is de perfecte plek voor een mooie strandwandeling bij zonsondergang. Naast de Piton des Neiges en Le Maïdo wordt het landschap van Réunion gekenmerkt door Piton de la Fournaise, één van de actiefste vulkanen ter wereld. Het maanlandschap rondom deze actieve vulkaan staat in groot contrast met de tropische weelde van het eiland waarvan het grootste deel uitgeroepen is tot UNESCO-werelderfgoed. En wat dacht u van de vele watervallen zoals Cascades Trou de Fer waar meerdere waterstromen bij elkaar komen?

 

strand L'Hermitage reunion

De mooiste La Réunion reizen

Uw La Réunion reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar La Réunion reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Met een self drive ontdekt u gemakkelijk het hele eiland.

Voorbeeldreizen La Réunion

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Réunion; Franse parel in Indische Oceaan

In het azuurblauwe water tussen Madagaskar en Mauritius vindt u een paradijselijk stukje land met bijna ongeëvenaarde ongerepte natuur en majestueuze landschappen. Het fotogenieke La Réunion is een magische plek met adembenemende bergtoppen, duizelingwekkende wandelpaden, een betoverende kustlijn, prachtige stranden en een werkelijk unieke mix van culturen die het Franse, Afrikaanse, Creoolse, Malagassische, Chinese en Indiase erfgoed omvat. 

Reist u naar Réunion, dan mag een bezoek aan een van de spectaculaire watervallen (cascades in het Frans) niet ontbreken. De Cascade Langevin is misschien wel een van de meest gefotografeerde waterlopen van het eiland, en met recht. Of rij vanaf Saint Joseph langs de rivier Langevin door naar Cascade de la Grande Ravine en neem een verfrissende duik aan de voet van de waterval. Naast de vele watervallen en waterstromen zijn de lavastromen ook een onmiskenbaar onderdeel van het landschap. Hoogtepunt is Le Grand Brûlé, waarbij ontelbare lavastromen vanaf La Fournaise zich door het bos een weg hebben gebaand naar de zee.

Bovendien is La Réunion gemakkelijk te bereiken met directe vluchten vanuit Parijs en kent het slechts een klein tijdverschil. Heerlijk overnachten in luxe lodges, middenin de natuur of direct aan het witte zandstrand, met natuurlijk wuivende palmen en zwoele briesjes.

vulkaan reunion fournaise