Italië Reizen

Het is niets voor niets dat ‘La Dolce Vita’, het goede leven, te vinden is in Italië. Reis naar dit fantastische land waar spectaculaire natuurpracht te vinden is met haar hoge Alpgebergte, glooiende heuvels vol wijngaarden en witte zandstranden. Op het gebied van cultuur, kunst en gastronomie verheft Italië zich als één van de beste reisbestemmingen in Europa.

Romantische Italië reizen

Onthaast in charmante boetiekhotels en geniet van het typische Italiaanse leven, waar rode Vespa’s door nauwe, kiezelstenen straatjes manoeuvreren en de lokale bevolking aan het einde van de dag een ‘passeggiata’ door het dorp maken. Kunstliefhebbers komen in plaatsen als Florence en Venetië in een absoluut paradijs, terwijl in Napels volgens velen de beste houtoven pizza’s van het land gegeten kunnen worden. Voor Rome kunt u met gemak een week uittrekken om al het moois te bewonderen. Ga winkelen in Milaan, huur een boot voor de kust van Sicilië, of bezoek de mysterieuze Nuraghe bouwwerken op Sardinië. Geniet van de imposante bergen, uitgestrekte wijnvelden, glinsterende rivierlandschappen en oogverblindende kusten. In Italië kan het allemaal!

Toscane uitzicht

Italië ontdekkingsreizen en self drives

Uw Italië reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Italië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Italië is een perfecte bestemming om middels een self drive te verkennen.

Voorbeeldreizen Italië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

La dolce vita in Italië

Het noorden van Italië is een populaire vakantiebestemming en dat kan ook niet anders met de overweldigende natuur. De berggebieden en de vele meren maken dit deel van Italië tot een fantastische bestemming voor natuurfanaten. Maar ook voor liefhebbers van steden is hier genoeg keuze, van modestad Milaan tot Venetië en het minder bezochte Turijn.

Wie aan Italië denkt, droomt vaak ook gelijk weg bij het sprookjesachtige landschap van Toscane. De glooiende heuvels die bedekt zijn met wijngaarden en kronkelige wegen die aan weerszijden vol staan met cipressen en u van het ene authentieke dorpje naar het volgende brengen maken onderdeel uit van dit iconische deel van Italië.

Tot de verbeelding spreekt ook de zonnige Amalfikust, zonder twijfel één van ’s werelds mooiste kustlijnen. De steile kliffen die uitzicht bieden op de azuurblauwe zee en de kleurige stadjes maken dit tot een ideale vakantiebestemming, zeker in de maanden maart tot en met oktober wanneer de vele citroenbomen in bloei staan en de regio en nog vrolijker aanzien geven.

En als kers op de taart is er natuurlijk nog de eeuwige stad: Rome. Bijna 3000 jaar aan stedelijke ontwikkeling heeft gezorgd voor een overweldigende combinatie van kunst, geschiedenis en architectuur.

Cinque Terre