Explore

Italië

Het is niets voor niets dat ‘La Dolce Vita’, het goede leven, te vinden is in Italië. Een land waar spectaculaire natuurpracht te vinden is met haar hoog Alpgebergte, schitterend rivierenlandschap, grillige kliffen, glooiende heuvels vol wijngaarden, de Etna vulkaan, witte zandstranden en diverse eilanden te midden van de Middellandse Zee. Het Romeinse Rijk heeft door het gehele land haar sporen achtergelaten met o.a. indrukwekkende aquaducten, amfitheaters en tempels. En op het gebied van kunst en gastronomie verheft Italië zich als één van de beste in Europa.

Onthaast in charmante landhuizen en geniet van het typische Italiaanse leven, waar rode Vespa’s door nauwe, kiezelstenen straatjes manoeuvreren en de lokale bevolking aan het einde van de dag een ‘passeggiata’ door het dorp maken. Ontvlucht de drukte bij een authentieke ‘Agriturismo’ op het platteland, waar de tijd stil lijkt te staan. Of zoek het avontuur op en beklim een vulkaan, verken grotten, wandel in de Dolomieten, of ga al duikend op zoek naar de verzonken stad van Baia.

Het land barst uit zijn voegen met culturele erfgoed. Kunstliefhebbers komen in plaatsen als Florence en Venetië in een absoluut paradijs, terwijl Napels naast een prachtig UNESCO historisch centrum ook beschikt over de, volgens velen, beste houtoven pizza’s en ‘gelato’ van het land. Voor Rome kunt u met gemak een week uittrekken om al het moois te bewonderen. Ga winkelen in Milaan, huur een boot voor de kust van Sicilië, of bezoek de mysterieuze Nuraghe bouwwerken op Sardinië. Het kan allemaal!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl