Curaçao Reizen

Curaçao staat bekend als tropische bestemming waar u met een cocktail in de hand onder een wuivende palmboom urenlang de vakantiedagen kan weg luieren. Voor velen van ons heeft dit Caribische eiland iets vertrouwds. Met haar parelwitte stranden, azuurblauwe baaien, rijk cultureel erfgoed, vriendelijke bevolking en karakteristieke panden in pasteltinten midden in de hoofdstad Willemstad is Curaçao een tropische en heerlijke reisbestemming!

Curaçao rondreizen op maat

Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Het is ongeveer twee keer zo groot als Terschelling en ligt tussen Aruba en Bonaire in, voor de kust van Venezuela. Verspreid over het eiland vindt u vele gezellige restaurantjes, barretjes, mooie boetiekhotels en resorts, en leuke bezienswaardigheden of activiteiten wanneer u eens een dagje niet op de vele stranden wilt doorbrengen. Wandel door de kleine straatjes van de kleurrijke wijken Punda, Otrabanda of Scharloo in Willemstad. Laat u verrassen door culinair Curaçao bij Marshe Bieu of Truk’i pan, leer over de interessante geschiedenis in het Kura Hulanda-museum of bij één van de landhuizen in het westen van Curaçao. Beklim vooral de indrukwekkende Christoffelberg, voordat u nationaal park Shete Boka bezoekt.

Grote Knip, Curaçao

Ontspannende Curaçao reizen

Uw Curaçao rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Curaçao reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Curaçao is de ultieme bestemming voor een mooie selfdrive of relax vakantie.

Voorbeeldreizen Curaçao

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Reizen naar Curaçao; een tropische bestemming

Aan de oostkant van het eiland vindt u de bruisende UNESCO-werelderfgoed stad Willemstad, de hoofdstad, versierd met pastelkleurige huizen en geplaveide pleinen vol met prachtige winkels, fascinerende musea en charmante kleine cafés. Reizigers die minder actie en meer rust zoeken, kunnen naar de westkant van Curaçao gaan met haar prachtige heuvels, pittoreske huizen, afgelegen baaien, goede snorkelmogelijkheden en schilderachtige oude vissersdorpjes.

In de buurt van Sint Willibrordus vindt u uitgestrekte zoutpannen waar vele flamingo’s voorkomen, die broeden op Bonaire en op Curaçao eten komen zoeken. En dan is er nog het onbewoonde eiland, Klein Curaçao, wat alleen per boot bereikbaar is. Geniet van één van de mooiste stranden en ontdek de onderwaterwereld of ga op verkenning naar de oude vuurtoren op het eiland.

Of u nu op zoek bent naar idyllische afgelegen stranden, een levendige culturele omgeving of één van de beste scuba-duik plekken ter wereld, u vindt vast en zeker alles wat u maar kunt wensen op dit kleurrijke Caribische eilandparadijs. Voeg de ingrediënten van de zwoelheid van de Caraïben, de opgewektheid van de bevolking, de Creoolse klanken en het Afrikaans ritme eraan toe en u krijgt de onvoorstelbare charme van de Curaçaoënaars. Vrolijk en vriendelijk, u voelt zich er meteen thuis!

Uitzicht vanaf Fort Beekenburg