Singapore Reizen

Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië, een land, eiland en hoofdstad in één. Bekend om zijn skyline met vele hoge wolkenkrabbers. Een ideale reisbestemming voor een stopover tijdens een vliegreis maar ook met een legio aan mogelijkheden voor een langer verblijf. Ontdek met onze Singapore reizen de culturele diversiteit die deze metropool te bieden heeft.

Culturele Singapore reizen

In Singapore is de cultuur heel divers! Ruik de geurige kruiden in Little India, ervaar de Chinese-cultuur in het bruisende Chinatown, of bezoek de kleurrijke Kuan Im Thong Hood Cho Temple. Verken de wijk Kampong Glam voor een Arabische sfeer en hippe cafés. Aanschouw de zonsondergang vanaf het observatiedek van het iconische hotel, Marina Bay Sands. Wandel door Orchard Road – een straat vol met grote malls – of ga voor meer groen naar het bijzondere stadspark: Gardens by the Bay. Om te ontspannen kunt u genieten van de zandstranden op het Sentosa-eiland.

Gardens By The Bay East, Singapore

Singapore; de ultieme stopover bestemming

Uw Singapore reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Singapore reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Ontdek de verborgen parels van Singapore met uw privéchauffeur.

Voorbeeldreizen Singapore

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Singapore; smeltkroes van culturen

De unieke stadstaat Singapore bestaat uit vasteland, evenals talrijke kleinere eilanden met een totale oppervlakte van ongeveer 640 vierkante kilometer. Met zijn sterke Chinese, Maleisische, Indiase en westerse invloeden biedt deze metropool een oogverblindende smeltkroes van de diverse culturen, exotische keukens en een scala aan architecturale stijlen.

Deze multiculturele bevolking heeft geresulteerd in een aantal nationale culturele districten, zoals Chinatown met zijn indrukwekkende tempels en Little India met zijn kleurrijke gebouwen. De Arabische wijk Kampong Glam is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Naast leuke eettentjes is het leuk om de Masjid Sultan Moskee te bezoeken.

De culturele districten staan in schril contrast met de rijen glinsterende ultramoderne winkelcentra en futuristische wolkenkrabbers. Singapore is echter ook een enorm groene stad. De Gardens by the Bay behoren ongetwijfeld tot de meest bijzondere parken ter wereld en is ook ’s avonds indrukwekkend om te zien vanwege de verlichting.

Maak ook een boottocht over de rivier om de adembenemende skyline en het symbool van Singapore, de Merlion, vanaf het water te aanschouwen. Ook voor de shopliefhebbers is Singapore de perfecte bestemming. In de winkelstraat Orchard Road bevinden zicht de mooiste winkelcentra. Voor meer dan een stedentrip kunt u op het zuidelijke eiland Sentosa volledig ontspannen in een resort aan het strand.

Buddha Tooth Relic Temple