Afrika

In Afrika wordt u warm welkom geheten door de vriendelijke bevolking, die u voor altijd bijblijft. Het is een continent van indrukwekkende wildlife, bijzondere landschappen en vele culturele aspecten. Zuidelijk Afrika kent een grote variëteit aan natuur en cultuur. Het gaat van de groene schoonheid in de reservaten en nationale parken tot de droge maar majestueuze woestijn. Oost Afrika is net als Zuidelijk Afrika een heel diverse regio. Waar u in Kenia nog de uitgestrekte steppengebieden kunt vinden, is Oeganda bezaaid met de meest adembenemende tropische regenwouden.

Kippenvel en het gevoel van opwinding als een van de Big Five opdoemt tijdens een vroege game-drive per jeep door het Kruger Park of South Luangwa. Een zeldzame zwarte neushoorn, een groep opkijkende buffels of een luipaard rustend op een boomtak. Verken de Serengeti met de jaarlijkse massale migratie van de gnoes, op de voet gevolgd door vele roofdieren die hun kans schoon zien.

Ga op gorilla tracking in Rwanda om ze op enkele meters afstand te zien of bewonder de chimpansees in hun natuurlijke habitat. Stap aan boord van een uitgeholde boomstam om de eerste nijlpaarden te spotten tijdens een vaartocht over de waterwegen van de Okavango Delta of de Zambezi-rivier. Ga mee op safari met een privéranger om luipaarden, neushoorns en hyena’s te spotten. Of geniet van het Afrikaanse wildlife in combinatie met de overdonderende Victoria Falls, de breedste waterval van Afrika.

Ontmoet de trotse en heldhaftige krijgers van de Masai en de Samburu, die al eeuwenlang op dezelfde traditionele wijze hun vee hoeden. Proef wereldwijnen van beroemde wijnhuizen in Zuid-Afrika. Ga op ontdekkingstocht op Reunion of Mauritius, ontspan op Zanzibar of de Seychellen of ga culinair genieten in Marokko of tijdens een sundowner terwijl de laatste zonnestralen het landschap bestrijken met een gouden gloed. Tijdens een rondreis door Afrika wordt u wakker in een luxe lodge, terwijl wilde dieren een modderbad nemen bij een drinkplaats, overnacht u in luxe lodges middenin de natuur of direct aan het strand. Wat voor bestemming u ook kiest het zal een onvergetelijke tijd worden!

Klik op het land voor meer informatie