Dubai Reizen

Dubai is één van de zeven emiraten die tot de Verenigde Arabische Emiraten behoren. Een reisbestemming vol contrasten en een oase van luxe. Torenhoge wolkenkrabbers, gigantische winkelcentra, skiën in een stad waar het kwik ver boven de 40 graden kan stijgen – in Dubai draaien ze er hun hand niet voor om. Reis naar Dubai en kijk uw ogen uit!

Onvergetelijke Dubai reizen op maat

In Dubai wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Aanschouw het iconische bouwwerk Burj Khalifa dat tot de meest gefotografeerde gebouwen ter wereld behoort. Wandel door de prachtige Souk Madinat Jumeirah en kijk rond in de traditionele winkels. Bezoek het grootste winkelcentrum en aquarium ter wereld; de Dubai Mall en het Dubai Aquarium. Ontsnap aan de hitte in de grootste indoor skibaan van de wereld in de Mall of the Emirates. Het oude gedeelte van de stad is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Ga naar de traditionele Gold Souk & Spice Souk voor de lekkerste kruiden en specerijen. Ontspan in één van de resorts aan het strand en geniet van de gastronomie in één van de toprestaurants in de Marina.

Downtown Dubai

Luxe Dubai reizen

Uw Dubai reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Dubai reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! De ideale bestemming voor zon, zee en het strand, uitgebreid shoppen en bijzondere woestijn-ervaringen.

Voorbeeldreizen Dubai

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Dubai; waar alles mogelijk is.

Dubai is ooit begonnen als een klein vissersdorpje en is vandaag de dag uitgegroeid tot een stad van superlatieven. Zo vindt u in Dubai het grootste winkelcentrum ter wereld; de Dubai Mall met het grootste aquarium ter wereld. In de Mall of Emirates bevindt zich de grootste indoor skihal ter wereld.

Ook de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa, is in Dubai te vinden en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op het observatiedek, of een hapje te eten met een waanzinnig uitzicht. Iedere avond is er naast de toren een spectaculaire fonteinenshow.

Op gastronomisch niveau behoren de restaurants in Dubai tot de absolute top. Bezoek de traditionele markten van Dubai, zoals de Gold & Spice souk, of maak een wandeling door de historische wijk Al Bastakiya, dat in schril contrast staat met de futuristische architectuur van het moderne Dubai.

Voor iets meer avontuur kunt u met een 4×4 de woestijn in en kunt u overnachten in een luxe tent onder de sterrenhemel. Verder zijn er ook tal van watersporten te ondernemen aan de kust. Ter ontspanning kunt u terecht op de openbare stranden of privéstranden bij de resorts.

Desert experience in Dubai