Explore

Griekenland

Een smeltkroes van historische ruïnes, vulkanische kliffen, zinderende mediterrane passie, mythische legende en vriendelijke bevolking, Griekenland is een fascinerende en betoverende bestemming. Stap in de ring waar Olympiërs voor het eerst streden. Beklim een ​​uit steen gehouwen trap naar de Meteora-kloosters, bovenop torenhoge rotsen. Beschouw de inzichten van het orakel vanuit de grootsheid van Delphi, beleef een door sterren verlicht drama in een oud openluchttheater en laat u verrassen door enorme marmeren sculpturen die uit de Egeïsche Zee zijn gegraven.

Of u nu een adrenalinejunkie bent of een toegewijde strandliefhebber, Griekenland heeft alles te bieden. Bezoek een van de vele eilanden die omzoomd zijn met witte zandstranden. Of kijk uit voor dolfijnen en zeeschildpadden en fiets door weelderige bossen. Dwaal door olijfgaarden, idyllische dorpjes en versteende bossen.

En uiteraard niet te vergeten, de Griekse keuken. Unieke regionale producten en kookstijlen maken reizen hier een culinair avontuur. Proef kruiden en groenten waar u nog nooit van hebt gehoord, mosselen gestoomd in ouzo, brood gebakken met olijven en vis rechtstreeks uit de zee. Vind Italiaanse invloeden in risotto’s en pasta’s en Turkse kruiden geweven in delicate snoepjes. Een intrigerende mix van smaken die u zeker geproefd moet hebben!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl