Aruba Reizen

Bon Bini! Welkom op het tropische eiland Aruba! Zo wordt u warm verwelkomd door de locals van Aruba. Een Avila reis naar Aruba betekent ultiem genieten in het Caribisch Gebied. Aruba is de perfecte reisbestemming voor strandontspanning, zwemmen in azuurblauwe wateren en actief bezig zijn in de natuur. Reis met ons mee naar dit fantastische Caribische paradijs!

Ontspannende Aruba reizen

Uw reis naar Aruba brengt u naar hagelwitte stranden en een helderblauwe Caribische Zee. Het tropische eiland beschikt over verschillende spectaculaire stranden, zoals Palm Beach, Baby Beach en Eagle Beach. In de hoofdstad Oranjestad kunt u volop cultuurproeven, terwijl de plaats San Nicolaas beschikt over prachtige street art. Bezoek in Noord-Aruba de Alto Vista Chapel, die gevestigd is op de plek waar in 1750 de eerste katholieke kerk van Aruba werd gebouwd door een Spaanse missionaris. Het ruige noorden van Aruba biedt de perfecte omstandigheden voor een ultiem 4×4 avontuur. Verken ook zeker het Arikok Nationaal Park; een geweldig natuurgebied met zeldzame plant- en diersoorten, historische grotten en een spectaculaire ‘Natural Pool’: natuurbad Conchi.

Aruba

Fantastische Aruba strandreizen

Uw Aruba reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar Aruba reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Aruba is een fantastische reisbestemming voor strandliefhebbers.

Voorbeeldreizen Aruba

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Aruba; One Happy Island!

Aruba heeft een rijke cultuur en geschiedenis, met een historie van lokale indianen, Spaanse veroveringen en Nederlandse kolonisten. De invloeden van het buitenland zijn ook terug te vinden in de vele talen die worden gesproken op dit eiland, zo kunt u terecht met Nederlands, maar ook met Engels en Spaans. Ook al blijft Papiaments de voertaal onder de locals. Daarnaast is ook de keuken een variatie aan culinaire hoogtepunten met de vele invloeden van Europa en Latijns-Amerika.

Het eiland is klein van formaat maar heeft geen gebrek aan activiteiten en heeft alles te bieden wat u van een tropisch eiland verwacht. En zelfs meer dan dat! Wanneer u op zoek bent naar avontuur heeft het eiland genoeg te bieden aan watersporten zoals windsurfen, kitesurfen, duiken en snorkelen! Of bezoek het Arikok National Park met een stoere ATV.

Er zijn in Aruba ook nog genoeg verborgen parels te vinden. Zo kunt u te paard ruïnes bezoeken van goudmijnen, flamingo’s gaan spotten op Renaissance eiland, per duikboot de prachtige onderwaterwereld bewonderen, of snorkelend op zoek gaan naar het scheepswrak van SS Antilla. Of u nu op zoek bent naar rust & wellness, een onvergetelijke familie vakantie, avontuur of een romantische getaway, Aruba heeft het!

IJsverkoper in Aruba