Hong Kong Reizen

Hong Kong is enerzijds een kosmopolitische stad met wolkenkrabbers en anderzijds nog heerlijk traditioneel Chinees. Onze Hong Kong reizen nemen u mee langs typische markten, vissershavens met jonken en de geur van wierook bij de boeddhistische-tempels. In een watertaxi op het water voelt u het kloppende hart van deze geweldige reisbestemming en heeft u aan beide zijden een overweldigend uitzicht op Hong Kong.

Hong Kong reizen op maat

Een bezoek aan het hoogste punt van Hong Kong Island, The Peak, kan niet ontbreken. Vanaf deze berg heeft u een spectaculair uitzicht over de stad. Wandel door de bruisende straat Nathan Road in Tsim Sha Tsui (Kowloon) om het echte Hong Kong te ervaren. Laat uw toekomst voorspellen bij een handlezer op de Temple Street Night Market. Wandel van de koloniale klokkentoren helemaal tot aan Hung Hom over de Tsim Sha Tsui-promenade. Vaar met de Star Ferry langs de Victoria Harbour en geniet van het waanzinnige uitzicht vanaf het water. Ga met een kabelbaan naar het groene eiland Lantau voor een bezoek aan de hoogste Boeddha ter wereld, Tian Tan, en het fascinerende Po Linklooster.

Ngong Ping kabelbaan

Hong Kong reizen met privéchauffeur

Uw Hong Kong reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Hong Kong reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Hong Kong is de perfecte mix van het oosten en westen.

Voorbeeldreizen Hong Kong

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Hong Kong; waar heden en verleden samenkomen

Hong Kong, ook wel de ‘City of Life’ genoemd, is een echt pareltje van Azië met een mix van oud en modern, natuurlijke schoonheid en stedelijke drukte, en mystieke en kosmopolitische flair.

De bekende Victoria Piek wordt over het algemeen als de nummer één highlight van Hongkong gezien. Vanaf 554 meter hoogte heeft u een spectaculair panoramisch uitzicht over de skyline van deze dichtbevolkte stad.

Ga op de foto met beroemdheden zoals Bruce Lee op de Avenue of Stars en wandel door naar de Victoria Harbour voor opnieuw een fenomenaal uitzicht. Bezoek de levendige avondmarkt van Temple Street en proef verschillende lokale delicatessen. Ga op pad met een lokale gids en kom meer te weten over de historie achter de gebouwen.

Hong Kong wordt meestal gezien als drukke metropool, maar de stad heeft zoveel meer te bieden. In werkelijkheid omvatten bergen en uitgestrekte parken meer dan 70% van Hong Kong. Een prachtige trekking door de natuur is die over de Dragon’s Back-bergkam.

Hong Kong wordt omgeven door machtige bergen en intens mooie natuur, maar de stad en haar imposante gebouwen zijn net zo indrukwekkend. Een prachtig mooie locatie is Quarry Bay waar u torenhoge gebouwen kunt vinden en fantastisch foto’s kunt maken. U bevindt zich hier in een echte “Concrete Jungle”.

Temple Street Market