Explore

Hong Kong

Hong Kong is enerzijds een kosmopolitische stad met shopping malls en wolkenkrabbers en anderzijds traditioneel Chinees: typische markten, vissershavens met jonken en de geur van wierook bij de  boeddhistische tempels. De groen-witte boten geven een vertrouwd beeld in de Victoria Haven van Hong Kong. Op het water in een watertaxi voelt u het kloppende hart van de stad en heeft u aan beide zijden een overweldigend uitzicht.

Vanaf Hong Kong kunt u ook allerlei eilandjes bezoeken. Op het eiland Lantau vindt u bijvoorbeeld een groot Boeddhabeeld waar u naartoe kunt door de Ngong Ping kabelbaan te nemen waarbij u geniet van een panoramisch uitzicht. Het ene moment waant u zich in Hong Kong tussen machtige bergen en intens mooie natuur,

maar soms is de stad en haar imposante gebouwen net zo indrukwekkend. Een prachtig mooie locatie is dat bij Quarry Bay. Hier vindt u torenhoge gebouwen en kunt u fantastisch foto’s schieten. Hier bevindt u zich echt in een “Concrete Jungle”.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl