India Reizen

Met Avila Reizen gaat u India met andere ogen ervaren. Een reisbestemming met de grootte van een continent; India zal u fascineren. Reis door tropische stranden, onvergelijkbare landschappen, de zoutmeren van de Himalaya, bruisende steden, en heb onverwachte ontmoetingen met locals. India geeft een straatbeeld van rijk versierde tempels en kleurrijke festivals, sari’s en tulbanden.

Spectaculaire India rondreizen op maat

Tijdens uw rondreis ziet u een sterk contrast tussen de levendige steden, zoals Delhi en Mumbai, het rustige platteland en de wildernis. In een groot aantal nationale parken kunt u tijdens een safari op zoek gaan naar de Aziatische neushoorn en de met uitsterven bedreigde tijger. Het Tadoba Andhari-reservaat is hiervoor de “place to be”; er leven hier meer dan 80 van deze machtige roofdieren in het wild. De diversiteit van India is eindeloos. Bewonder de Taj Mahal in Agra bij zonsopgang, of proef de sfeer uit een rijke historie van de Maharadja’s in Rajasthan. Overnacht in één van de indrukwekkende forten en paleizen en verwen uw smaakpapillen in het exotische Zuid-India, een regio van kleuren en geuren.

Old Delhi

De mooiste India ontdekkingsreizen

Uw India rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door India reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Verken dit magische land met uw privéchauffeur, of vaar in een luxe rivierschip over de Ganges.

Voorbeeldreizen India

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Reizen naar India; het land van geuren en kleuren

Sta tijdens uw India rondreis versteld over hoe tolerant en gastvrij de bevolking is. De indrukwekkende cultuur gecombineerd met prachtige natuurparken en unieke accommodaties maken India tot een ongewoon bijzondere reisbestemming.

Ontdek de grootste stad van India, Delhi. Hier komt het moderne en historische India samen. Wandel door het historische Rode Fort, of aanschouw de moderne architectuur in New Delhi.

De bekendste bezienswaardigheid van het land is de Taj Mahal. Dit nieuwe wereldwonder is zeker een bezoek waard en met name bij zonsopgang erg indrukwekkend. Ook is de plaats Varanasi aan de heilige rivier de Ganges bijzonder om te bezoeken.

De meest kleurrijke deelstaat van India is Rajasthan. Bezoek de roze stad Jaipur, het prachtige meer bij Udaipur en de woestijnstad Jaisalmer. Cultuur en monumenten wisselen zich moeiteloos af met een blik op de zandduinen in de Tharwoestijn.

Voor een unieke ervaring kunt u overnachten op een houseboat op de backwaters van Kerala, of kunt u een bootsafari maken in het Nagarhole National Park om tijgers te spotten. Ook heeft het zuiden van India schitterende kusten, groen overdekte bergen en heuvels, versierde tempels, kleurrijke markten en geweldige retreats om volledig tot rust te komen.

India gate in New Dehli