Explore

India

India met andere ogen ervaren. Een land met de grootte van een continent, India zal u fascineren. De tropische stranden, onvergelijkbare landschappen, de zoutmeren van de Himalaya, bruisende steden of onverwachte ontmoetingen met locals. Een straatbeeld met rijkversierde tempels‚ kleurrijke festivals, sari’s en tulbanden.

Tijdens uw reis zult u versteld staan hoe tolerant en gastvrij de bevolking is. De indrukwekkende cultuur gecombineerd met prachtige natuurparken en unieke accommodaties maken India tot een ongewoon bijzondere reisbestemming. De levendige steden in India vormen een sterk contrast met het rustige platteland en de wildernis. In een groot aantal nationale parken kunt u tijdens een safari op zoek gaan naar de Aziatische neushoorn en de met uitsterven bedreigde tijger. Het Tadoba Andhari reservaat is de place to be, er leven meer dan 80 van deze machtige roofdieren in het wild.  De diversiteit van India is eindeloos.

Sfeer proeven uit een rijke historie van de Maharadja’s in Rajasthan.Overnachten in een van de indrukwekkende forten en paleizen?  Of de handelsgeest van de zijderoute ervaren door een van de Kasjmir huizen te bezoeken. Cultuur en monumenten wisselen zich moeiteloos af met een blik op de zandduinen in de Tharwoestijn. Of juist uw smaak papillen verwennen in exotische Zuid-India, land van kleuren en geuren. Verrijkt met schitterende kusten en groen overdekte bergen en heuvels, versierde tempels, kleurrijke markten en een gastvrije bevolking vormt het een bestemming waar u ogen en oren te kort komt.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl