Maleisië Reizen

Maleisië, een land waar zoveel kleuren, smaken, geluiden en bezienswaardigheden uit geheel Azië samenkomen. Reis door een fascinerende mix van boeiende geschiedenis, mooie stranden, cultureel erfgoed, bruisende steden en het pure regenwoud. Maleisië is een buitengewone reisbestemming dat de beste eigenschappen van Azië combineert met eersteklas voorzieningen en infrastructuur. Ga op ontdekking met onze authentieke Maleisië reizen!

Maleisië rondreizen

Ontdek te voet of per boot de mysterieuze jungle van Sabah en Sarawak met neusapen, orang-oetans, exotische vogels en grotten vol vleermuizen. Geniet van de geuren en kleuren op de lokale markten van Penang. Overnacht in een traditioneel longhouse bij de Iban aan een kronkelende rivier in het regenwoud. Bezoek de door UNESCO beschermde steden George Town en Malakka die bezaaid zijn met Javaanse moskeeën, Chinese gebedshallen en Edwardiaanse barokke architectuur. Ontdek de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur, een smeltkroes van culturen, religies, culinaire smaken, shopping malls, moderne architectonische hoogstandjes en historische monumenten. Laat na uw rondreis al uw belevenissen rustig bezinken en geniet na op één van de idyllische eilanden van Maleisië in een comfortabel boetiekhotel.

Perhentian-Islands-Terengganu-Malaysia

Maleisië natuurreizen en self drives

Uw Maleisië rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Maleisië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Maleisië is een fantastische bestemming voor een mooie self drive door prachtige landschappen en lokale dorpjes.

Voorbeeldreizen Maleisië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Reizen naar Maleisië; een smeltkroes van culturen

Met een ongelooflijke biodiversiteit herbergen de bossen van Maleisië een uitzonderlijke verscheidenheid aan dieren in het wild, terwijl de oceanen rijk zijn aan koraalriffen en exotisch zeeleven. In heel Maleisië ontdekt u rustige stranden en afgelegen schuilplaatsen die betoveren met hun prachtige locaties. Ontdek de met palmen omzoomde stukken van de eilanden aan de westkust, bewonder de ruige lange stranden van de ongerepte oostkust, of verken het onderwaterleven rond de Tioman-eilanden.

Ontdek de Langkawi-archipel, een favoriet vanwege zijn afgelegen baaien en prachtige stukken puur wit zand. Op het populaire eiland Penang ligt de strandbestemming Batu Ferringhi, waar talrijke resorts, restaurants en een bruisende avondmarkt te vinden zijn. Het eiland Pangkor Laut is een droom voor diegenen die op zoek zijn naar pure ontspanning. Een 300 hectare privé-eiland met slechts één hoofdresort, is dit paradijs beroemd om zijn onaangetaste regenwoud en Emerald Bay; een inham die wordt beschouwd als één van de meest idyllische in Azië.

Aan de overkant van de Zuid-Chinese Zee is Maleisisch Borneo een eilandparadijs dat bekend staat om zijn exotische stranden en tropische regenwouden. Met enkele van ’s werelds meest diverse en zeldzame diersoorten, is dit één van de weinige plekken op de wereld waar u een glimp kunt opvangen van de met uitsterven bedreigde orang-oetan in het wild.

Langkawi Sky Bridge