Explore

Maleisië

Truly Asia… Een land waar zoveel kleuren, smaken, geluiden en bezienswaardigheden uit geheel Azië samenkomen. Een fascinerende mix van een boeiende geschiedenis, mooie stranden, culturele erfgoederen, bruisende steden en het pure regenwoud. En vooral ook die mix van volkeren waarin het Oosten en Westen met elkaar verweven zijn, die zo tot de verbeelding spreekt. Ga mee op ontdekkingsreis met uw eigen gids in Sabah of Sarawak.

Ontdek te voet of per boot de mysterieuze jungle met neusapen, orang-oetans, exotische vogels en grotten vol vleermuizen. Geniet van de geuren en kleuren op de lokale markten. Overnacht in een traditioneel longhouse bij de Iban, aan een kronkelende rivier door het groene regenwoud. Maak een tochtje per bont versierde fietsriksja door Malacca: Chinatown, het Dutch square en het eeuwenoude robuuste fort.

Ontdek Kuala Lumpur: een smeltkroes van culturen, religies, culinaire smaken, shopping malls, moderne architectonische hoogstandjes en historische monumenten. Laat al uw belevenissen rustig bezinken en geniet na op een van de idyllische eilanden in een boutique hotel…

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl