Mauritius Reizen

Mauritius is een tropisch eiland gelegen in de Indische Oceaan. Het is een eiland waar u optimaal kunt genieten van zon, zee en strand. Het subtropische tot tropische klimaat maken Mauritius een prachtige reisbestemming om het hele jaar door te bezoeken. Onze Mauritius reizen brengen u naar de meest speciale plekken van het eiland!

Paradijselijke Mauritius reizen

Mauritius werd 420 jaar geleden als tropische en onbewoonde eiland ingelijfd door Nederlandse zeelieden, waarna het eiland vernoemd werd naar Maurits van Oranje. Ondanks het feit dat Mauritius geen groot eiland is, herbergt het eiland een mix van culturen, cuisines, ruige bergketens, tropisch regenwoud, endemische diersoorten en natuurlijk de mooie stranden. Het prachtige Black River Gorges National Park is een absoluut hoogtepunt. Mauritius is misschien nog wel het meest bekend van de Dodo, een loopvogel die tijdens de Nederlandse aanwezigheid op het eiland eind 17e eeuw is uitgestorven. Inmiddels wordt er veel gelet op natuurbehoud en duurzaamheid. Combineer het warme klimaat met het rijke onderwaterleven, heerlijke accommodaties, goed eten en een hoog serviceniveau en je hebt het over een ware droombestemming.

Strand Mauritius

Ontspannen Mauritius reizen

Uw verblijf op Mauritius wordt tot in de puntjes door ons verzorgd! Met Avila op Mauritius reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Geniet op Mauritius van de prachtige stranden, de kleurrijke koraalriffen en de tropische natuur.

Voorbeeldreizen Mauritius

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Mauritius; het tropische eiland

Naast het feit dat Mauritius bekend staat als een bijzonder tropische eiland met eindeloos witte zandstranden, heeft het eiland meer te bieden dan dat. Wanneer u door het binnenland rijdt, komt u voornamelijk suikerrietvelden tegen, een industrie die lang de grootste van het eiland is geweest.

Het eiland is een mix van Afrikaanse en Aziatische culturen en dat vindt u terug wanneer u het eiland ontdekt. Tempels staan naast kerken en moskeeën en u vindt hier heerlijke Indiase gerechten zoals Samosas en Biryani. Het is ook zeker de moeite waard de lokale rum te proberen of la Route du Thé te rijden om het koloniale verleden van Mauritius te ontdekken.

In het zuidwesten van het eiland vindt u de prachtige tropische bossen van Black River Gorges National Park, waar zich ook de Chamarel-waterval bevindt die nabij de Seven Coloured Earth is gelegen. Onderweg heeft u een prachtig uitzicht op het Le Morne-schiereiland en het strand. Vanuit Grand Baie kunt u tevens dolfijnen spotten!

Wanneer u een boottocht wilt maken dan is het de moeite waard om dit in het noorden van Mauritius te doen. Hier kunt u met een authentieke pirogue tijdens de zonsopgang het water op gaan en genieten van een ontbijt op een klein eiland voor de kust. Een bijzonder begin van de dag!

Mauritius