Indonesië Reizen

Indonesië is een geweldige reisbestemming! De schoonheid van schilderachtige, natuurlijke landschappen vermengd met verschillende unieke culturen, maakt Indonesië tot een absolute parel in Azië. Geniet van de ongerepte stranden, reis door een landschap van bergen en meren en bewonder de prachtige skylines van de steden. Ga op ontdekking met onze bijzondere Indonesië reizen!

Bijzondere Indonesië rondreizen

Indonesië bestaat uit maar liefst 17.800 eilanden waarvan Java, Sumatra, Bali en Flores tot de bekendste behoren. Het is de thuisbasis van een breed scala aan flora en fauna, evenals talloze dialecten, etnische groepen en ongelooflijke landschappen. Bewonder Bromo’s smeulende krater bij zonsondergang, of dwaal door de keurige terrasvormige rijstvelden bij Jatiluwih. Geniet van Bali’s Robusta-koffiemelange, gekweekt in rijke, vulkanische bodems. Luister naar de diepe, rommelende roep van de orangoetan die door de ongerepte jungle van Sumatra rimpelt, of vindt een ongerept eco-paradijs in Raja Ampat. Waar u ook naartoe gaat in Indonesië, u vindt hier eindeloze natuurlijke wonderen.

Pesanggaran, Kabupatan Banyuwangi

Indonesië ontdekkingsreizen met privéchauffeur

Uw Indonesië rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Indonesië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Laat u rondrijden door uw privéchauffeur of ontdek de binnenlanden van Java via een schitterende treinreis.

Voorbeeldreizen Indonesië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Reizen naar Indonesië; het land van natuurlijke wonderen

Indonesië is één van de meest diverse landen ter wereld en voelt als 100 landen versmolten tot één land. Het is een land met gigantisch veel verschillende culturen, volkeren, dieren, gebruiken, planten, bezienswaardigheden, kunst en heerlijke gerechten.

Als u door Indonesië reist, komt u prachtige dramatische landschappen en adembenemende zonsondergangen tegen. De kleurige kustlijn van Sulawesi omvat witte zandstranden en duikplaatsen als Bunaken. Vergeet ook niet de begrafenisceremonie van Tana Toraja te bezoeken voor een bijzondere culturele ervaring.

De stranden van Bali zijn legendarisch en u hoeft niet ver te reizen om nog mooiere, en minder toeristische, stukken zand te vinden in Nusa Tenggara. De Banda-eilanden in Maluku, Derawan in Kalimantan, een verlaten stuk verblindend wit zand op Soembawa, en Pulau Weh voor de kust van Sumatra bieden ook allemaal prachtige stranden.

Dit mystieke land biedt enkele van de grote avonturen op aarde. Zittend in de open deur van een trein die over Java suist, starend naar een lege zee terwijl u op een schip zit die op weg is naar de Kei-eilanden, hangend aan de achterkant van een scooter op Flores, de mysterieuze hoek van een oud West-Timor dorp of treed de wereld binnen van de bedreigde orang-oetans in Sumatra en Kalimantan.

Kalimantan - Derawan eilanden