Israël Reizen

Welkom in Israël, de brug tussen de drie continenten Europa, Azie en Afrika! Met een mix aan culturen, betoverende zandstranden, de stilte van de woestijn, de Dode Zee, eeuwenoude ruïnes en het levendige Tel Aviv is dit bovendien een niet te missen reisbestemming in het Midden-Oosten. Van groene vruchtbare valleien en besneeuwde bergtoppen in het noorden, de indrukwekkende Negev-woestijn in het zuiden, tot betoverende palmenstranden aan de Middellandse en de Rode Zee. U vindt het allemaal in het prachtige Israël!

Culturele Israël reizen

Israël staat beter bekend als “het Beloofde land”. Waar heilige kleurrijke steden zoals Jeruzalem en Tel Aviv en mystieke woestijnen en schilderachtige plekken het decor vormen. Waar kunst, design en verleden samen komen. In Jeruzalem mogen de Rotskoepel maar ook de Al-Agsa moskee alswel de Klaagmuur niet ontbreken. Het fotogenieke decor van de Dode Zee in het oosten en de stranden op Mineral Beach zorgen voor een gezonde ontspanning. Duik in het kristalheldere water van de wereldberoemde stranden van Eilat en wandel door de steile heuvels van het beroemde Masada-fort. De stad Mitzpe Ramon is gelegen boven de enorme en adembenemende erosiekrater bekend als Makhtesh Ramon, meer dan 220 miljoen jaar oud. Wildlife zoals hyena’s, luipaarden en steenbokken kunt u vinden in het Ramon Nature Reserve. In de stad Haifa zijn de beroemde Bahia-tuinen te vinden en bij Ein Gedi kunt u genieten van een weelderige oase aan de rand van de Dode Zee; de grootste in de Woestijn van Judea.

Ein Gedi Oasis Israel

Israël individuele privéreizen

Uw Israël reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Israël reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Reizen naar Israël is een ontdekking van een smeltkroes aan volkeren en culturen, in de bakermat van de drie grote wereldreligies.

Voorbeeldreizen Israël

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Israël; een ware cultuurhistorische ontdekking

Israël is het land waar oude verhalen tot leven komen. Waar heilige steden, mystieke woestijnen en schilderachtige plekken het decor vormen. Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de wereldgeschiedenis als Israël.

Laat u verleiden door de heerlijke palmenstranden, de stilte van de woestijn, de Dode Zee, eeuwenoude ruïnes en het levendige Tel Aviv. Het land is een perfecte reisbestemming voor liefhebbers van historie en cultuur. Glinsterende tempels, prachtige moskeeën en een heel scala aan historische plaatsen zijn te vinden in dit bijzondere land. Bezoek gezellige lokale markten, geniet van de culinaire beleving in dit multiculturele land en wordt betoverd door de schoonheid van het landschap.

Naast cultuur is er namelijk veel natuurschoon te vinden in Israël. Voel de stilte en puurheid van de woestijn, terwijl u ’s avonds een oneindige sterrenhemel bewondert. Maak bij Ein Gedi een fantastische wandeling voordat u uitkomt bij de adembenemende oase. Wordt gewichtloos terwijl u drijft op de Dode Zee en geniet van de spectaculaire uitzichten over de Makhtesh Ramon-krater.

Bezoek het indrukwekkende archeologische park van Caesarea of verblijf in een kibboets tussen de wijnvelden van Yiron. Israël is een prachtige, diverse reisbestemming voor een onvergetelijke beleving.

Israël - woestijn nabij grens met Egypte