Verenigde Staten Reizen

De Verenigde Staten van Amerika is één van de meest veelzijdige reisbestemmingen ter wereld. Elke staat heeft een eigen karakter en cultuur. Dit maakt reizen door Amerika een unieke belevenis. Reis door bruisende steden met hoge wolkenkrabbers en naar imposante en soms eindeloze natuurgebieden. Tijdens een roadtrip ervaart u optimaal de diversiteit van de Verenigde Staten.

Adembenemende Verenigde Staten reizen

Het bekendste deel van de Verenigde Staten is ongetwijfeld de westkust. Voor natuurliefhebbers is deze kant van Amerika een waar walhalla. Het ene nationale park is nog indrukwekkender dan de ander. U kunt hier bekende plekken als de Grand Canyon en Yosemite ontdekken, maar sla ook zeker minder bezochte gebieden als Arches Nationaal Park en Colorado Nationaal Monument niet over! Amerika staat ook bekend om de vele grote en bruisende steden. Steden als New York en San Francisco behoren dan ook zeker op ieder verlanglijstje thuis. Laat u verbazen door de indrukwekkende skylines en de fascinerende culturen. Voor een fantastisch strandverblijf zit u goed op de Florida Keys of de tropische eilandengroep Hawaï. Perfect als afsluiting van een geweldige rondreis door de Verenigde Staten.

Verenigde Staten reizen en self drives

Uw Verenigde Staten reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door de Verenigde Staten reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! De Verenigde Staten is de ideale bestemming voor een prachtige selfdrive door de natuur.

Voorbeeldreizen Verenigde Staten

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen; de expert in bijzondere Verenigde Staten reizen

Avila Reizen staat voor ontspannen, ontdekken en zorgeloos genieten! Afhankelijk van uw specifieke interesses zoals bijvoorbeeld gastronomie, wildlife, historie, fotografie en/of lokale cultuur, selecteren we voor u de beste gidsen en ontwikkelen wij uw reisprogramma geheel op maat! Bij Avila Reizen staan persoonlijke aandacht, service gericht denken en een focus op duurzaam toerisme garant voor een zorgeloze reis. In de Verenigde Staten kunt u kajakken door de moerassen van de Everglades, hiken in de Grand Canyon, of New York ontdekken met een privéfotograaf. De Verenigde Staten is een zeer veelzijdige bestemming, waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Verenigde Staten; het land van uitersten

Wanneer u door de Verenigde Staten reist, merkt u dat het een zeer diverse reisbestemming is. Vanwege de grootte van het land is het een reisbestemming van uitersten. Zo heeft iedere staat haar eigen karakter en culturen. Aan de westkust maakt u kennis met grote steden als Los Angeles en San Francisco, maar ook met de adembenemende natuur van parken als de Grand Canyon en Yosemite.

Verder naar het noorden zult u zich tevens verbazen over de wonderschone natuur, die dit land herbergt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Yellowstone National Park. Het park wordt gekarakteriseerd door vulkanische heetwaterbronnen. Ook treft u er veel wildlife, zoals bizons, beren en wolfen.

In het zuiden van de Verenigde Staten ontdekt u het oude Wilde Westen in Fort Worth, eindeloze woestijnen in New Mexico en bijzondere steden als New Orleans.

Wanneer u liever enkele steden aan doet, zit u goed aan de oostkust. Bruisende steden als New York, Boston en Miami zijn een must voor iedere city trip liefhebber!

Sluit uw rondreis door de Verenigde Staten af op de tropische eilandengroep Hawaï, waar u vele idyllische strandjes treft, óf in één van de resorts op de Florida Keys. Een prachtige plek voor vele geweldige snorkelexcursies.