Ierland Reizen

Ierland staat bekend om mysterieuze legendes en adembenemend landschappen. Ierland is een reisbestemming die bij uitstek geschikt is voor rust- en natuurliefhebbers met haar indrukwekkende kliffen, uitgestrekte natuurparken en wonderschone tuinen. Onze mooie Ierland reizen brengen u naar de mooiste plekken van dit land, waar ongereptheid en puurheid de boventoon voeren.

Bijzondere Ierland reizen op maat

In Ierland komt de geschiedenis tot leven en spreekt de natuur zich uit. Kijk uit op de woeste zee vanaf de indrukwekkende Moher-kliffen, wandel door sprookjesachtige bossen, of maak een road trip over een spectaculaire Wild Atlantic Way-kustroute. Het Killarney Nationaal Park is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers met haar veelzijdige flora en fauna. Proef de historie in hoofdstad Dublin en het kleurrijke Galway, ga op zoek naar de bijzondere cultuurschatten in de Boyne-vallei, of bezoek de archeologische vindplaats Brú na Bóinne. Voel de wind op uw gezicht op het ruige Dingle-schiereiland en ga daarna op pad met een Ierse visser en vang je eigen avondeten. Met een whisky-proeverij maakt u de Ierse culinaire-ervaring helemaal af.

Schapen op Moher-kliffen

Ierland ontdekkingsreizen

Uw Ierland reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Ierland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Ierland is uiterst geschikt voor mooie ontdekkingstochten met de huurauto of met een privéchauffeur.

Voorbeeldreizen Ierland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Wilde natuurpracht in Ierland

Prachtige kastelen en elegante kathedralen markeren een rijk verleden en samen met kleurrijke vissersdorpjes, levendige studentensteden en een bovenal vriendelijke lokale bevolking maakt Ierland tot een geweldige vakantiebestemming.

Ierland heeft een aantal mooie steden, waar de geschiedenis tot leven lijkt te komen. Hoofdstad Dublin heeft een ontspannen sfeer en vanuit de kleurrijke stad Cork, in het zuiden van het land, is ook het ruige Dingle-schiereiland te bezoeken. Naast fantastische uitzichten, zijn hier ook nog restanten vanuit de Bronstijd te vinden en kunt u de Fungi-dolfijn spotten.

In het westen van Ierland ligt Galway, een gezellige universiteitsstad met een bohemienachtige sfeer, waar u goed via de Wild Atlantic Way kunt komen. Deze prachtige kustroute laat u kennismaken met de vele gezichten van Ierland met haar baaien, meren, kliffen en legendarische geschiedenis. Voor de baai van Galway liggen de Aran-eilanden, waar u kennis kunt maken met het traditionele Ierse leven, onderhouden door de visserij.

Zoek de ongereptheid en vrijheid op in Ierland. Laat u betoveren door de wilde kust, de glinsterende Glencar-waterval en de schoonheid van de Wicklow Mountains.  Overnacht in kastelen, verken het Glendalough-klooster, dwaal in sprookjesbossen en ga op zoek naar de waarheid achter de levendige legendes van dit bijzondere land.

Glencar-waterval