Explore

Ierland

Ierland staat bekend om mysterieuze legendes en adembenemend landschappen. Een bestemming die bij uitstek geschikt is voor rust- en natuurliefhebbers met haar indrukwekkende kliffen, uitgestrekte natuurparken en wonderschone tuinen. Een land waar ongereptheid en puurheid de boventoon voeren. Prachtige kastelen en elegante kathedralen markeren een rijk verleden en samen met kleurrijke vissersdorpjes, levendige studentensteden en een bovenal vriendelijke lokale bevolking maakt het Ierland tot een geweldige vakantiebestemming.

Kijk uit op de woeste zee vanaf de indrukwekkende Moher klippen, wandel door sprookjesachtige bossen of maak een road trip over een spectaculaire kustroute. Fiets over kronkelige wegen en langs pittoreske dorpjes. Geniet van de ruimte, stilte en rust van het mooie glooiende heuvellandschap, of voel de wind op het gezicht vanaf de Mourne Mountains. Vaar op de mooiste meren, of ga walvissen of dolfijnen spotten of golfen op een van de championship courts. Laat je verrassen door de interessante verhalen door een storyteller in één van de historische plaatsjes.

In Ierland komt geschiedenis tot leven met restanten uit de Vikingtijd en de Middeleeuwen. In Cobh kunt u in de historie van de Titanic duiken en hoofdstad Dublin barst van de mooie architectuur. Ga op zoek naar de bijzondere cultuurschatten in de Boyne vallei, of bezoek de archeologische vindplaats Brú na Bóinne. Proef culinaire hoogstandjes of doe een whiskey- of bier proeverij. Ga op pad met een Ierse visser en vang je eigen avondeten of laat je verwennen in Michelinsterren restaurants. Ultiem genieten!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl