China Reizen

China is een intrigerende reisbestemming. Eeuwenoude waterdorpen bestaan naast hypermoderne steden als Shanghai en het dynamische Beijing. Het contrast met het platteland en het leven hoog in de bergen is groot. Om van de ontzagwekkende natuur nog maar te zwijgen. Reis met ons mee naar China en wordt betoverd door dit fascinerende land.

Indrukwekkende China reizen

Reizen door het Land van de Draak is een onvergetelijke ervaring. Wandel over verwilderde delen van de legendarische Chinese Muur of fiets door de hutongs van Beijing. Aanschouw in Xi’an één van de grootste archeologische vondsten uit de geschiedenis, het Terracotta Leger. Ontdek in de provincie Yunnan de meest spectaculaire landschappen en een hoge concentratie aan etnische minderheden van het land. Vaar in de omgeving van Guilin over de Li-rivier tussen het adembenemende karstgebergte en wandel langs de mooiste rijstterrassen rond het dorp Ping’an. Kijk uit over het hypermoderne Shanghai vanaf de 121ste verdieping in de Shanghai Tower of bezoek de wereldberoemde tuinen van Suzhou.

Visser met aalscholver in Zuid-China

De magie van China reizen

Uw China reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door China reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Reis in alle comfort door het land met de moderne hogesnelheidstrein.

Voorbeeldreizen China

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

China; het land van extreme contrasten

In China komt het verleden, heden en de toekomst samen. Met één voet die diep geworteld is in een 5000 jaar oude en legendarisch historie, en de andere die zich in de toekomst stort met hypermoderne steden waar alles gedigitaliseerd is, heeft geen land op aarde drastischer contrasten dan China. Van de historische wonderen van Xi’an en de Chinese Muur tot de futuristische steden als Shanghai & Shenzhen.

Ontdek de prachtige natuurlijke wonderen van China. Van het indrukwekkende karstgebergte bij Guilin of Zhangjiajie tot wilde reuzenpanda’s in de provincie Sichuan.

Voor authentieke culturen is de provincie Yunnan zeker een aanrader. Wandel door de bergen naar authentieke dorpjes om de kleurrijke klederdracht van etnische minderheden te aanschouwen of breng een bezoek aan één van de indrukwekkende kloosters. Reis langs de eeuwenoude Zijderoute naar de provincie Xinjiang. Hier komen handelsroutes samen en zijn er spectaculaire landschappen, oude ruïnes en interessante culturen om te ontdekken.

Om te ontsnappen aan de gigantische steden van China is het tropische eiland Hainan uitermate geschikt. Van idyllische stranden met palmbomen tot ongerept regenwoud. China is een enorm en divers land die iets speciaals te bieden heeft voor iedereen.

Karstgebergte bij Zhangjijie