Explore

China

China is intrigerend. Eeuwenoude waterdorpen bestaan naast hypermoderne steden als Shanghai en het dynamische Beijing. De architectuur van de skyline is alles behalve gewoon. Gebouwen zijn vaak een statement. Het contrast met het platteland en het leven hoog in de bergen is groot. Om van de ontzagwekkende natuur nog maar te zwijgen.

Reizen door het Land van de Draak is een onvergetelijke ervaring. Reizen langs de eeuwen- oude Zijderoute, langs mystieke culturen uit vervlogen tijden, langs de Gele Rivier of de Chinese Muur.

De monniken in het Labrang klooster in Xiahe ontmoeten. Een kopje yakboter- thee proeven in een van de thee- huizen na een wandeling over de stadsmuur van Songpan.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl