Dominica Reizen

Welkom in Dominica! Deze reisbestemmingen is één van de best bewaarde geheimen van het Caribisch gebied met een groen tapijt van regenwouden, torenhoge bergen, natuurlijke warmwaterbronnen, glinsterende watervallen en vulkanische wonderen – alles wat u nodig heeft om uw lichaam en geest te verjongen. Dominica staat beter bekend als ‘The Nature Island’ en ook onderwater voelt het alsof u een wereld bent binnengegaan die speciaal voor u bewaard is gebleven.

Vakantie Dominica

Dominica is de enige UNESCO-werelderfgoedlocatie in de oostelijke Caribbean. In het Morne Trois Pitons National Park vermengt het natuurlijke tropische bos zich met vulkanische kenmerken. Wandel over één van ’s werelds meest spectaculaire meren met de beste gidsen op het eiland. Op de flanken van de Morne Watt-vulkaan ligt een met borrelend water gevulde krater. Boiling Lake is met een doorsnee van 100 meter het op één na het grootste kokende meer van de wereld. Ervaar de kracht van het water bij Middleham Falls en zwem als een Pirate of the Caribbbean in Titou Gorge of de Emerald Pool voor een onuitwisbare indruk. Snorkel of duik tussen de bubbels bij Champagne Beach om vervolgens weg te dromen op het strand van Batibou Beach. Dominica is een ontdekking van wat de natuur met haar eeuwige schoonheid, haar adembenemende vergezichten en haar oerkracht kan doen om uw ziel te voeden, uw zintuigen te prikkelen en uw zorgen achter u te laten.

Dominica Turtle Point beach

Dominica ontdekkingsreizen

Uw Dominica reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Dominica reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Dominica leent zich uitstekend voor een luxe, ontspannende, of avontuurlijke ontdekking in de natuur.

Voorbeeldreizen Dominica

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Dominica natuurparadijs

Dominica is een verborgen eiland in het Caribisch gebied. Het paradijs noemen is eigenlijk te simplistisch, het is namelijk wilder en ruiger. Er wordt gezegd dat als Columbus vandaag de dag naar het Caribisch gebied zou terugkeren, Dominica het enige eiland is dat hij zou herkennen. Een derde van het landoppervlak is aangewezen als nationale parken en zo veel van het bergachtige woud is wild en onbewoond dat het gemakkelijk voor te stellen is dat er delen zijn waar nog nooit een mens een voet heeft gezet. De rijkdom aan natuurlijke schoonheid van het eiland is goed gedocumenteerd met bergen, rivieren, watervallen, hete vulkanische bronnen, afgelegen zwarte stranden, koraalriffen, zeeschildpadden en inheemse families van walvissen, maar al deze wildernis is verpakt in een eiland dat kan worden rondgereden in een dag en bevolkt wordt door vrolijke, vriendelijke mensen die zich inzetten voor de bevordering van ecotoerisme. Dominica is het ultieme eiland voor natuurliefhebbers. De keuken in Dominica is net zo kleurrijk als het eiland zelf. Geworteld in Créole en Caribische kooktechnieken proeft u hier de smaakvolle gerechten waarin een melange van Franse, Afrikaanse en Indiase invloeden te vinden zijn.