Zweden Reizen

Zweden is een fascinerende reisbestemming. Reis naar de uithoeken van deze archipel en verken de bossen en bergen in Zweeds Lapland of ontdek de talloze eilanden in het zuiden van Zweden. Bezoek met onze Zweden reizen het kosmopolitische Stockholm en ervaar een keuken van wereldklasse in Göteborg.

Adembenemende Zweden reizen

Laat u verrassen door al het moois dat Zweden te bieden heeft. De hoofdstad Stockholm bestaat voor twee derde uit water, parken en bossen en is gebouwd op maar liefst veertien eilanden. Breng een bezoek aan de tweede grootste stad van het land Göteborg dat aan de westkust ligt en met name bekend staat als de  culinaire stad van het land. Ontdek de uitgestrekte wildernis van Zweeds Lapland in de omgeving van Kiruna. Neem een kijkje in de inheemse Sami-cultuur en breng een nacht door in het beroemde Icehotel. Wandel door de arctische bossen over het bekende Koningspad in het Abisko National Park en rijd met een hondenslee door een spectaculair landschap op zoek naar het Noorderlicht.

Noorderlicht Zweeds lapland

Zweden natuurreizen en selfdrives

Uw Zweden reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Zweden reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Zweden is de perfecte bestemming voor een stedentrip of een mooie selfdrive door de natuur.

 

Voorbeeldreizen Zweden

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Ongerepte natuur in Zweden

Zweden bestaat uit duizenden eilanden, prachtige meren, dichte bossen en met sneeuw bedekte bergen. Naast een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid heeft Zweden ook een lange en interessante historie. Veel reizen beginnen in de hoofdstad Stockholm dat vanwege vele waterwegen en bruggen ook wel Venetië van het noorden wordt genoemd. De stad heeft enorm veel te bieden met een breed scala aan musea van wereldklasse en van historisch fascinerende koninklijke paleizen tot nichegalerijen en hypermoderne winkelcentra. Ook de hippe en charmante steden Göteborg en Malmö hebben een bijzondere aantrekkingskracht.

Naast deze steden zijn de landelijke regio’s zeker de moeite waard om te bezoeken. Zoals Dalarna; een gebied met glooiende heuvels en dorpjes waar het Siljanmeer ligt, één van de mooiste meren van Zweden. Verder in het noorden ligt de uitgestrekte wildernis van Lapland met de meest betoverende landschappen van het land, waar beren, wolven en rendieren leven. Kiruna is de meest noordelijke stad van Zweden en is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de nationale parken van de regio. Met een beetje geluk is hier het Noorderlicht te zien en in de zomer gaat de zon niet onder, beide natuurfenomenen zijn zeer bijzonder om mee te maken.

Natuur zweden