Explore

IJsland

Ruimte, ruigheid en buitengewone natuurpracht. IJsland is een land waar de elementen van de natuur de overmacht hebben. Hier komt u in een wereld terecht waar de wind overheerst, het water zijn kracht laat zien en de zon uw dagritme bepaald. Een bestemming waar u zich nietig kunt voelen, te midden van al dat natuurgeweld van steile tafelbergen, magische gletsjers, fascinerende lavastranden, hete geisers, donderende watervallen en uitgestrekte groene wetlands.

Op maar drie uur vliegen ligt Reykjavík, de levendige hoofdstad van IJsland. Zelfs met maar weinig tijd kunt u vanuit deze stad de puurheid van IJsland meekrijgen door bijvoorbeeld een bezoek aan de fantastische Haukadalur geiser, waar u via het UNESCO genoteerde Þingvellir Nationaal Park kunt komen. Bezoek de lavavelden van Reykjanes schiereiland, ontspan in de wonderschone Blue Lagoon, of maak kennis met de IJslandse gastronomie in het kleine vissersdorpje Grindavík.

IJsland is uiterst geschikt voor buitenactiviteit. Ga wandelen in het indrukwekkende Skaftafell natuurgebied, zwemmen in warmwaterbronnen, kajakken, walvis spotten, hiken op de Vatnajökull gletsjer, of ga snorkelen. Maak sneeuwscootertocht, bewonder het noorderlicht, of ga op stap met een hondenslee. Aan cultuur komt IJsland ook niets te kort met haar Vikingen geschiedenis, vissersindustrie, en stoere schapenhouders. Welkom in een land vol betovering, saga’s en legendes!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl