Malawi Reizen

Malawi is één van de verborgen parels in Afrika. Deze bijzondere reisbestemming staat ook wel bekend als ‘The Warm Heart of Africa’ en dat is te danken aan de vriendelijkheid van de lokale bevolking. Dat maakt Malawi tot een zeer bijzondere Afrikaanse bestemming! Onze Malawi reizen brengen u naar de mooiste plekken van het land.

Pure Malawi reizen

Eén van de meest bekende plekken van het land is Lake Malawi. Dit is één van de grootste en diepste meren van Afrika en biedt ongelooflijk mooie mogelijkheden om te snorkelen of te duiken. In het meer komen vele prachtige endemische vissoorten voor. Een reis naar Malawi kan een wildlife-safari voor het spotten van de Big Five niet ontbreken. Veel dieren, zoals leeuwen, jachtluipaarden en neushoorns, zijn geherintroduceerd vanuit andere landen, zoals Zuid-Afrika. Deze programma’s hebben voornamelijk plaatsgevonden in het Liwonde National Park en het Majete National Park. Bezoek daarnaast ook zeker het Zomba Plateau, waar u heerlijk kunt wandelen en de omgeving van Thyolo met de vele koloniale theeplantages kunt bezoeken.

Locals in Malawi

Fascinerende Malawi reizen

Uw Malawi reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Malawi reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Malawi is een bijzondere bestemming waar de lokale bewoners u warm welkom heten in hun land van mooie safari’s, Lake Malawi en prachtige natuur!

Voorbeeldreizen Malawi

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Malawi; het warme hart van Afrika

Wat Malawi een bijzondere Afrika-bestemming maakt, zijn vooral het Lake Malawi-meer en bovenal de vriendelijke lokale bevolking. In de lokale taal Chichewa betekent Malawi ‘vuur’ of ‘vlammen’ en dat komt door de magische zonsopkomsten- én ondergangen die u aan het meer kunt ervaren. Er zijn meerdere prachtige accommodaties rondom het meer gelegen, waar u de ware schoonheid van deze plek ideaal kunt ervaren.

In Liwonde Nationaal Park kunt u prachtige safariwandelingen maken of bootsafari’s op de Shire rivier. Daarnaast is Majete Wildlife dé plek in Malawi om de Big Five te zien! Beide wildparken zijn zeker een bezoek waard.

Het noorden van het land is minder bezocht, hier bevinden zich de uitgestrekte graslanden van het Nyika-plateau. In het zuiden zijn de Mulanje Mountains en het Zomba-plateau te vinden. Prachtige plekken voor wandelingen tussen groene bergtoppen, waarbij de hoogste pieken in een wolkendeken liggen.

Ook de theeplantages in het zuiden zijn de moeite waard te bezoeken om de koloniale sfeer te proeven.

Malawi is bij uitstek een land dat nog niet volledig is ontdekt door de massa-reiziger, waardoor u Afrika hier nog op authentieke wijze kunt ervaren!

Blue Zebra Lodge