Trinidad & Tobago Reizen

Welkom in Trinidad & Tobago! Dit Caribische eilandenparadijs is rijk aan culturele en natuurlijke schoonheid en herbergt het oudste natuurlijke regenwoudreservaat van het westelijk halfrond. Het kristalheldere water en de kilometers aan riffen maken van Trinidad & Tobago een snorkel- en duikparadijs. Ga op ontdekking met onze unieke Trinidad & Tobago reizen!

Trinidad & Tobago natuurreizen

Trinidad is ’the place to be’ voor het vieren van een uitbundig carnaval, wanneer voor een week tijd het hele eiland één en al feest is. Vanuit de hoofdstad Port of Spain kunt u goed het eiland verkennen, zoals het mooie Maracas-strand. Maak een boottocht door het bijzondere Caroni-moeras, bekend om de honderden rode ibissen die daar overnachten, of bezoek het fantastisch Asa Wright Nature Centre waar u o.a. vele kleurrijke kolibri’s kunt bewonderen. Tobago is relaxed en ongerept met mooie stranden, rustig water en beschermde riffen. De oostkust van Tobago is bezaaid met charmante vissersdorpjes, waarvan Speyside ongetwijfeld de populairste is. De Noord-Caribische kust heeft vele prachtige koraalstranden en charmante vissersdorpjes, met Castara als duidelijke favoriet. Prachtige zandstranden zoals Englishman’s Bay, Parlatuvier en Bloody Bay zijn vaak verlaten, op een paar vissers na. Koraalriffen vindt u bij Charlotteville, daar waar de Atlantische Oceaan en het Caribisch-gebied elkaar ontmoeten. Het indrukwekkende regenwoud van het Tobago Main Ridge Forest Reserve is het oudste regenwoudreservaat van het westelijke halfrond. Druipend van vocht en gehuld in mist, is het regenwoud een paradijs voor natuuronderzoekers en vogelliefhebbers.  Tot slot is er Little Tobago, slechts 2 km lang op zijn breedst. Little Tobago is een onbewoond zeevogelreservaat bij Speyside, thuisbasis van o.a. sterns, boobies en de roodsnavelkeerkringvogel.

Tobago - dock

Trinidad & Tobago reizen en verblijf in privévilla

Uw Trinidad & Tobago reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar Trinidad & Tobago reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Trinidad & Tobago leent zich uitstekend voor een ontspannen vakantie of avontuurlijke ontdekking in de natuur.

Voorbeeldreizen Trinidad & Tobago

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Trinidad & Tobago; authentieke Caribische bestemming

De tweelingeilandrepubliek Trinidad en Tobago (vaak afgekort tot “T&T”), mooi gelegen vlak voor de kust van het Zuid-Amerikaanse vasteland waar het ooit deel van uitmaakte, is één van de meest diverse en onderontwikkelde bestemmingen van het Caribisch-gebied. De eilanden beschikken over spectaculaire regenwouden, watervallen, savannes en riffen, en de eindeloze onontwikkelde stranden zijn enkele van de mooiste in de regio; hagelwit zand omzoomd met palmbomen aan kristalhelder wateren die perfect zijn voor het ontdekken van de kleurrijke onderwaterwereld. De Caribische stranden zijn kalm en ongelooflijk mooi, terwijl het strand aan de Atlantische Oceaan winderig en rotsachtig is. Een zeer bijzonder natuurreservaat bevindt zich op Tobago: de Main Ridge Forest Reserve strekt zich vanaf de noordoostelijke punt van het eiland uit over ongeveer twee derde van de lengte van het eiland. Het wordt beschouwd als de bergachtige vulkanische ruggengraat van Tobago met beboste bergen die oprijzen tot een maximale hoogte van ongeveer 580 meter en is het oudste regenwoudreservaat van het westelijk halfrond. Als de thuisbasis en het hart van het West-Indische carnaval en de plaats waar de Calypso- en Soca muziekstijlen werden uitgevonden, is T&T een culturele gangmaker voor het Caribisch gebied en een fantastische plek om te feesten.

Tobago - strand