Explore

Engeland en Wales

Engeland en Wales hebben een oneindige hoeveelheid aan natuurlijke en historische schatten. Op iedere vierkante kilometer is er van alles te ontdekken. Nationale Parken vol natuurpracht en wildlife, elegante Engelse tuinen, religieuze gedenkplekken uit vergeten culturen, mooie architectuur, levendige steden, oude kloosters, statige kastelen, schilderachtige cottages en interessante kunstgalerijen en musea; u komt ogen en tijd te kort. Ga overdag erop uit om deze mooie regio’s van het Verenigd Koninkrijk te verkennen en sluit de dag af in één van de vele gezellige dorpjes met een stevige maaltijd en een pint bier in de lokale pub.

Aan natuurgebieden komen Engeland en Wales zeker niets te kort met haar sprookjesbossen, diepe kloven, grillige kliffen, glooiende heuvels, uitgestrekte heidevelden en wonderschone bloementuinen. Maak eindeloze wandelingen door het weelderige groene natuurlandschap rondom Londen, of bewonder de indrukwekkende kustkliffen bij Land’s End. Beklim Mount Snowdon, daal af in de Cheddar Gorge kloof, proef een wijntje bij één van de wijngaarden in Kent, dwaal door de mysterieuze Lost Gardens of Heligan, huur een bootje in het uitgestrekte merengebied en fiets door het charmante Cotswolds.

Qua cultuur kunt u alle kanten op. Naast Stonehenge zijn er nog veel meer historische hoogtepunten in Engeland en Wales te vinden, zoals Gastonbury Tor, Avebury en de Cerne Giant. Bewonder de architectuur in universiteitssteden Oxford en Cambridge, bezoek de vele musea in London, loop in Iron Bridge over de eerste stalen brug ter wereld, stap in de voetsporen van The Beatles in Liverpool, of bezoek een kunstgalerij in Manchester. Vergeet vooral niet te genieten van Engelands unieke gastronomische bijdrages van High Tea en traditionele gerechten als fish en chips, pudding en vele kaassoorten.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl