Engeland en Wales Reizen

Engeland en Wales herbergen een oneindige hoeveelheid aan natuurlijke en historische schatten. Op iedere vierkante kilometer is er van alles te ontdekken. Reis door deze twee spectaculaire landen, beiden onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, en laat u verrassen. Ontdek de charme van Wales en de natuurpracht van Engeland, terwijl u al reizend van de voortrekkelijke Engelse service geniet.

De mooiste Engeland en Wales reizen

Aan natuurgebieden komen Engeland en Wales zeker niets te kort met haar sprookjesbossen, diepe kloven, grillige kliffen, glooiende heuvels, uitgestrekte heidevelden en wonderschone bloementuinen. Bewonder de indrukwekkende kustkliffen bij Land’s End, beklim Mount Snowdon, proef een wijntje bij één van de wijngaarden in Kent, verken het prachtige Cornwall, huur een bootje in het wonderschone ‘Lake District’ en fiets door de charmante Cotswolds. Qua cultuur kunt u alle kanten op. Stonehenge is absoluut een historisch hoogtepunt in Engeland. Bewonder de architectuur in universiteitssteden Oxford en Cambridge, dwaal door historisch York, stap in de voetsporen van The Beatles in Liverpool, of bezoek een kunstgalerij in Manchester. Vergeet vooral niet te genieten van een High Tea in de stad der steden: Londen!

Wales

Pittoreske Engeland en Wales reizen en self drives

Uw Engeland en/of Wales reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Engeland en/of Wales reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Beiden reisbestemmingen zijn perfect voor het maken van prachtige autorondreizen.

Voorbeeldreizen Engeland en Wales

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Engeland en Wales; waar historie en natuur samenkomen

Engeland en Wales komt u ogen en tijd te kort met nationale parken vol natuurpracht en wildlife, elegante Engelse tuinen, religieuze gedenkplekken uit vergeten culturen, mooie architectuur, levendige steden, oude kloosters, statige kastelen, schilderachtige cottages en interessante kunstgalerijen en musea. Ga overdag erop uit om deze mooie landen van het Verenigd Koninkrijk te verkennen en sluit de dag af in één van de vele gezellige dorpjes met een stevige maaltijd en een pint bier in de lokale pub.

Historie komt tot leven in steden als Londen, York en Manchester. Het schilderachtige Bath staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en Oxford en Cambridge strijden nog steeds om de eer van beste en mooiste universiteitsstad van het land. Naast het beroemde Stonehenge zijn er nog veel meer historische hoogtepunten in Engeland en Wales te vinden, zoals Gastonbury Tor, Avebury en de Cerne Giant.

Iedere regio, zoals Kent, Devon, Cornwall, Cotswolds en Yorkshire heeft haar eigen charme en identiteit. Allen beschikken over vele spectaculaire natuurparken met ook verrassende landschappen, zoals glooiende wijngebieden, indrukwekkende kloven en de exotische Scilly-eilanden, waar u in tropische sferen beland.

Engeland en Wales laten u keer op keer verrassen met een overweldigende natuurpracht en rijke cultuur.

Cheddar Gorge