12,5 jaar met liefde voor ontdekkingsreizen

Avila Reizen bestaat alweer 12,5 jaar. Het begon allemaal doordat 2 jonge mensen verliefd werden en niet bang waren hun dromen na te jagen. Een verhaal over toewijding, ambitie en moed, maar ook over doorzettingsvermogen en persoonlijke ontwikkeling.

Avila Reizen staat voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in de kleinste details, een enthousiast en deskundig team, uitstekende contacten en boven alles een ongekende passie voor ‘ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel’, reizen waarbij ervaren en ontspannen hand in hand gaan. Het percentage avontuur door u bepaald, met oog voor bijzondere accommodaties, een aangenaam reistempo en de verborgen pareltjes van een bestemming.

Samen met onze specialisten zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen: we bezoeken wereldwijd beurzen, proberen bijzondere accommodaties uit en bouwen relaties op met lokale experts. Dit alsmaar groeiende netwerk zorgt ervoor dat wij u kunnen blijven verrassen met unieke ervaringen. Tijd is de ultieme rijkdom in onze drukke maatschappij. Reizen biedt ons de mogelijkheid om te ontsnappen aan het alledaagse. Om onze horizon te verbreden, andere culturen te leren kennen en ons onder te dompelen in luxe en comfort. Wanneer u samen met uw partner, uw kinderen, kleinkinderen of goede vrienden reist, bouwt u herinneringen op waar u een leven lang samen aan terug zult denken. Bij Avila Reizen beseffen we hoe waardevol die momenten zijn en gaan we tot het uiterste om uw dromen te verwezenlijken.

Laat u inspireren, het team van Avila Reizen staat voor u klaar!

Tim van der Wel
Hilda van der Wel-Gonzalez

Reisdiensten op maat voor de Benelux

Avila Reizen is daarnaast een inkomende destination management company (DMC) met geheel nieuwe, klantgerichte en exclusieve reiservaringen in de Benelux.

Uw persoonlijke reisconciërge maakt programma’s op maat om de rijke geschiedenis en verborgen schatten van Nederland, België en Luxemburg te ontdekken. Het draait allemaal om het creëren van onvergetelijke ervaringen, ervoor zorgen dat u u thuis voelt weg van huis en dat uw verwachtingen overtroffen worden voor Nederland en haar buren; landen die we het beste kennen.

Niet alleen in Europa, met vestigingen in Amsterdam en Antwerpen, maar ook met onze kantoren in Peru, Colombia en Panama bieden we deze DMC-services aan.

Neem contact op met info@avilareizen.nl voor meer informatie.

Tailor-made travel services for the Benelux

Avila Experiences is also a destination management company (DMC) with totally new, customer-focused, and exclusive travel experiences in the Benelux.

Your personal travel concierge will create tailor-made programs to discover the rich history and hidden treasures of The Netherlands, Belgium and Luxembourg. It’s all about creating memorable experiences, making you feel at home away from home and exceeding your expectations for The Netherlands and its neighbours, the countries we know the best.

Not only in Europe, with offices in Amsterdam and Antwerp, but also with our offices in Peru, Colombia and Panama do we offer these DMC-services.

Please contact us at info@avilareizen.nl to receive more information.

Reizen in uw eigen stijl

Zoals een goede kok de juiste ingrediënten en bereidingswijze kiest om een gerecht optimaal van smaak te maken, zo ontwerpen onze reisspecialisten uw reis. Na het inventariseren van uw reiswensen, bundelen onze reisspecialisten vol enthousiasme hun kennis en ervaring om een unieke reis op maat te maken. Dit kost iets meer tijd dan een standaard reis. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg met u de puntjes op de i zetten. Het resultaat is uw persoonlijke eigen, unieke reis.

Uw ideale reis

Om tot uw ideale reis te komen, treden we graag met u in contact zodat we een goed beeld krijgen van uw verwachtingen en wensen. Dit kan via email of tijdens een telefoongesprek. Maar u kunt natuurlijk ook ons kantoor in Haarlem bezoeken. Indien u dat wenst, kunnen wij ook bij u thuis langkomen.

Ter voorbereiding op het sturen van een reisvoorstel nemen wij graag uw wensen, interesses, eventuele hobby’s, reisgezelschap, aantal dagen, niet te missen belevenissen, budget, doel van de reis en overige bijzonderheden door.

Authentique

Bij dit reistype ligt de nadruk op sfeervolle accommodaties, een gedegen kennismaking met het land en een juiste afwisseling tussen de must see’s en de minder bekende plekjes. Luxe is voor de authentique reis niet van toepassing doch ontdekken en een nadruk op het ‘echte beleven’ van een bestemming wel. Zo bieden wij u liever een city tour op privé basis en zullen ook altijd kijken naar de beste manier om een regio te ervaren en niet per sé naar de voordeligste. U komt er misschien maar één keer.

Boutique

Kenmerkend voor Boutique reizen zijn het oog voor comfort en service. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe essentiële begrippen. Wij bieden u een intieme kennismaking met de bestemming, een rustig reistempo en excursies op maat. Onze specialisten delen graag hun persoonlijke tips en ‘verborgen pareltjes’ met u.

Unique

Voor deze reizen geldt: the sky is the limit. Wij bieden u de meest uitzonderlijke hotels ter wereld aan. Tot in de kleinste details denken we mee om volledig unieke belevenissen te realiseren. Met vakkundige gidsen, culinaire hoogstandjes en ‘life changing’ ervaringen. Al eens met een privé helikopter over ijsgletsjers gevlogen? Of samen met een bioloog op zoek gegaan naar de jaguar?