Dromen verwezenlijken

Avila Reizen komt voort uit een toevallige ontmoeting in Caracas, de hoofdstad van Venezuela, waar wij verliefd werden en samen de reis aan gingen het leven met elkaar te delen. Tijdens onze eerste date werd de kabelbaan genomen naar de top van de Avila berg. Aan de ene kant uitzicht over de stad en aan de andere kant over de Caribische zee. Op de berg deelde we dromen met elkaar. Eén daarvan was ooit samen een reisorganisatie te starten, deze droom werd jaren nadien verwezenlijkt.

Als we nu 1 kerngedachte moeten weergeven waar Avila Reizen voor staat dan is dat voor het uit laten komen van dromen. Mensen dromen van mooie reizen voordat ze gemaakt worden, men droomt tijdens een reis van oneindige mogelijkheden, avontuur en liefde. En als we over het verleden praten behoren reizen veelal tot onze meest dierbare momenten. Hopelijk kunnen we ook voor u een steentje bijdragen aan het verwezenlijken van een droom!

Tim en Hilda

 

Reizen in uw eigen stijl

Zoals een goede kok de juiste ingrediënten en bereidingswijze kiest om een gerecht optimaal van smaak te maken, zo ontwerpen onze reisspecialisten uw reis. Na het inventariseren van uw reiswensen, bundelen onze reisspecialisten vol enthousiasme hun kennis en ervaring om een unieke reis op maat te maken. Dit kost iets meer tijd dan een standaard reis. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg met u de puntjes op de i zetten. Het resultaat is uw persoonlijke eigen, unieke reis.

Uw ideale reis

Om tot uw ideale reis te komen, treden we graag met u in contact zodat we een goed beeld krijgen van uw verwachtingen en wensen. Dit kan via email of tijdens een telefoongesprek. Maar u kunt natuurlijk ook ons kantoor in Haarlem bezoeken. Indien u dat wenst, kunnen wij ook bij u thuis langkomen.

Ter voorbereiding op het sturen van een reisvoorstel nemen wij graag uw wensen, interesses, eventuele hobby’s, reisgezelschap, aantal dagen, niet te missen belevenissen, budget, doel van de reis en overige bijzonderheden door.

 

Authentique

Bij dit reistype ligt de nadruk op sfeervolle accommodaties, een gedegen kennismaking met het land en een juiste afwisseling tussen de must see’s en de minder bekende plekjes. Luxe is voor de authentique reis niet van toepassing doch ontdekken en een nadruk op het ‘echte beleven’ van een bestemming wel. Zo bieden wij u liever een city tour op privé basis en zullen ook altijd kijken naar de beste manier om een regio te ervaren en niet per sé naar de voordeligste. U komt er misschien maar één keer.

Boutique

Kenmerkend voor Boutique reizen zijn het oog voor comfort en service. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe essentiële begrippen. Wij bieden u een intieme kennismaking met de bestemming, een rustig reistempo en excursies op maat. Onze specialisten delen graag hun persoonlijke tips en ‘verborgen pareltjes’ met u.

Unique

Voor deze reizen geldt: the sky is the limit. Wij bieden u de meest uitzonderlijke hotels ter wereld aan. Tot in de kleinste details denken we mee om volledig unieke belevenissen te realiseren. Met vakkundige gidsen, culinaire hoogstandjes en ‘life changing’ ervaringen. Al eens met een privé helikopter over ijsgletsjers gevlogen? Of samen met een bioloog op zoek gegaan naar de jaguar?