Azië

Contact met locals, eeuwenoude cultuur bezichtigen, sfeervolle accommodaties bezoeken, nieuwe gerechten uitproberen of pure ontspanning op een idyllisch eiland. Het grote voordeel? Azië heeft het allemaal – en nog veel meer. Azië wordt ook wel verrassend, veelzijdig en kleurrijk genoemd.

Eeuwenoude robuuste forten en sprookjesachtige paleizen. Een ongekende verscheidenheid aan landschappen: het rustige platteland, tropische stranden, groene delta’s in het zuiden van India en zoutmeren hoog in de Himalaya. Azië is een gevarieerd continent met fantastisch eten op elke straathoek, oude koningssteden vol schitterende tempels en Boeddha’s in alle soorten en maten en dan nog de brede rivieren met drijvende markten.

Sta vroeg op om de historische tempels op de fiets te verkennen, met een eigen gids of zweef bij zonsopgang in een luchtballon over de magnifieke tempels van Bagan. Stap in een 4×4 jeep voor een spannende safari op zoek naar de Aziatische neushoorn en de met uitsterven bedreigde tijgers in India of zoek de luipaard in Sri Lanka. En dan is er nog het mystieke groene eilandenrijk van Indonesië met tempels, vulkanen, rijstvelden en brede zandstranden. Laat het junglegordijn van Kalimantan zich langzaam achter u sluiten en treed de wereld binnen van de bedreigde orang-oetans.

Relax in uw eigen Balinese designvilla direct aan zee of middenin de rijstvelden, overnacht in een luxe eco-lodge, safaritent of geheel in stijl in een koloniale villa. Of kom volledig tot rust op een van de 1.200 tropische koraaleilandjes van de Malediven.

Klik op het land voor meer informatie