Explore

Madagaskar

Madagaskar, een wonderlijk eiland zoals nergens anders te vinden is. Van de ruigere kust van de Indische Oceaan in het oosten tot het kalme westen, van de bijzondere Tsingy natuurparken gecreëerd door erosie tot de tropische bossen, de thuisbasis van de lemuren.

Het eiland biedt een ongelooflijke biodiversiteit waarvan tachtig procent van de fauna en negentig procent van de flora endemisch zijn op Madagaskar. Maar ook voor tropische stranden, turquoise lagunes en vele palmbomen is dit een droombestemming. Daarnaast zijn hier kilometers aan koraal snorkelend of duikend te ontdekken. Verblijf bij een van de luxe lodges op een onbewoond eiland of avontuurlijk op een van de minder bekende plekken aan de kust.

Het eiland is een van de laatste plekken ter wereld die door mensen werd bewoond. De lokale Madagassiërs zijn erin geslaagd een kleurrijke diversiteit te creëren, vanwege hun wortels uit andere continenten. Zo is Madagaskar een mysterieus eiland, tussen Afrika en Azië in. Het eiland is in één woord uniek en alleen door het te beleven zult u ontdekken hoezeer deze bestemming met geen ander te vergelijken is!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl