Madagaskar Reizen

Madagaskar is een wonderlijk eiland zoals nergens anders te vinden is. Een reis naar Madagaskar biedt een ongelooflijke biodiversiteit, waarvan tachtig procent van de fauna en negentig procent van de flora endemisch is. Madagaskar is in één woord uniek en alleen door het te beleven, ontdekt u hoezeer deze reisbestemming met geen ander te vergelijken is!

Unieke Madagaskar reizen

Reis door Madagaskar van de ruigere kust van de Indische Oceaan naar het bijzondere Tsingy-natuurpark vol tropische bossen en lemuren. Maak prachtige wandelingen in Isalo Nationaal Park om haar bizarre rotsformaties te bewonderen, of in de Avenue de Boaboabs om deze indrukwekkende oude bomen te bekijken. Tijdens uw reis naar Madagaskar gaat u ook zeker op zoek naar de bekende lemuren in de tropische regenwouden van Ranomafana Nationaal Park. Verblijf bij een luxe lodge op een onbewoond eiland, of op een avontuurlijk manier bij één van de minder bekende plekken aan de kust. Naast tropische stranden, turquoise lagunes en vele palmbomen kunt u hier snorkelen of duiken om kilometers aan prachtig koraal te ontdekken.

Madagaskar

Madagaskar reizen met een privégids

Uw Madagaskar reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd! Met Avila door Madagaskar reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Ontdek Madagaskar met een lokale privégids die u mee neemt naar de mooiste plekken van het eiland.

Voorbeeldreizen Madagaskar

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Madagaskar; natuurschoon en een bijzonder dierenrijk

Madagaskar is een waar paradijs; een adembenemende en unieke wereld met bijzondere dieren en natuurschoon die nergens anders te vinden zijn.

Antanararivo is de hoofdstad van Madagaskar en beschikt over een rijk historisch erfgoed. Vanuit hier kunt u naar het Tsingy de Bemaraha Nationaal Park reizen, dat bekend staat om haar fantastische kalkstenen rotsen. Bezoek ook de tropische regenwouden van het Andasibe-Mantadia Nationaal Park, waar de Indri, de grootste maki ter wereld, voorkomt.

Ranomafana Nationaal Park ligt in het zuidoostelijke deel van het eiland en is één van de populairste nationale parken van Madagaskar. Hier vindt u een tropisch regenwoud met een scala aan zeldzame en exotische flora en fauna met maar liefst twaalf soorten maki, waaronder de met uitsterven bedreigde Gouden Bamboe-lemuur.

Isalo Nationaal Park is de perfecte plek voor wandelaars. Het landschap bestaat uit diepe kloven, uitgestrekte canyons en bizar gevormde rotsformaties met oases en uitgestrekte graslanden.

Een bezoek aan de beroemde Avenue de Baobabs kunt u ook zeker niet overslaan! Combineer dit met de oostkust waar veel kleine vissersdorpjes te vinden zijn.

In het noorden vindt u de tropische kust. Hier vindt u afgelegen eilanden met ongerepte landschappen. U kunt hier duiken en snorkelen in een adembenemende onderwaterwereld en genieten van de vers gevangen vis.

Madagaskar