Explore

Spanje

Welkom in Spanje! Het land waar zon, zee en strand zich afwisselen met ruige berggebieden, prachtige hoogvlaktes en grillige kliffen. Het land waar men ’s middags geniet van een ontspannen siësta en ’s avonds van de temperamentvolle flamenco. Het land dat wereldberoemd is om kunstenaars als Gaudi en Picasso, maar ook om gerechten als paella en tapas, vergezeld door een verfrissende sangria. Het land waar u wildlife als bruine beren, wolven en de Iberische lynx vindt en dynamische steden worden afgewisseld door pittoreske dorpen. Ga op ontdekking in dit fantastische land!

Bezoek het Prado-museum in de statige hoofdstad Madrid, maak een culinaire reis naar de Michelinsterren restaurants van San Sebastian gecombineerd met de authentieke tapasbarretjes van Bilbao of ontspan op een van de eilanden. Stap terug in de tijd in historische plaatsen zoals Granada, Salamanca en Valencia of bewonder de UNESCO stadsmuur in het dorpje Ávila. Maak een autorondrit over kronkelige bergweggetjes en door kiezelstenen straatjes, en stop bij schilderachtige dorpjes met adobe huizen en kleurrijke markten.

Beklim de bergen in de Sierra Nevada of de Pyreneeën, wandel een deel van de Santiago de Compostela pelgrimstocht, of ga wijnproeven in het beroemde en wonderschone La Rioja wijngebied. Verken de vele prachtige natuurgebieden, uiteenlopend van bijzondere rotsformaties tot turquoise gekleurde rivieren, van glinsterende watervallen tot sprookjesbossen en van bijzondere druipsteen grotten tot semi-woestijnachtig landschap. En voor de echte zonliefhebber zijn de hagelwitte stranden en felblauwe zee van de niet-toeristische Costa del Luz een fantastische plek om optimaal te ontspannen.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl