St. Lucia Reizen

Welkom in St. Lucia, ook wel Saint Lucia! Een eiland gelegen tussen Martinique en St. Vincent. Meer bergachtig en vulkanisch actief dan veel van zijn andere Caribische buren. Ervaar de witte stranden, en een perfect uitzicht op het Piton-gebergte vanuit één van de resorts, waar rust, romantiek en avontuur op u wachten. Ontdek verborgen stranden en vulkanische wonderen op het relaxte en luxueuze eiland St. Lucia.

St. Lucia Caribische strandvakanties

St. Lucia is het meest romantische eiland van de Caribbean. De ‘Pitons’, de twee vulkanische bergpieken in het zuiden van het eiland zijn niet voor niets opgenomen in het UNESCOwerelderfgoed. Als één stad het hart en de ziel van St. Lucia zou zijn, dan zou het Soufrière moeten zijn. Een reeks gebouwen uit het koloniale tijdperk, verspreid over felgekleurde houten winkelpuien en een bruisende kust. Wandel tussen tropische bloemen en bomen op dit oude landgoed. Het beroemdste strand van het eiland is het prachtige Sugar Beach. Bezoek het Pigeon Island met op de top van Fort Rodney Hill en de adembenemende uitzichten. In het oosten van St. Lucia bevindt zich de mooie Mamiku botanische tuinen en voor de tropische vogels gaat u naar de Millet Bird Sanctuary. Ga op zoek naar de bronnen van de Sulphur Springs, of de watervallen van La Tille. De beste duik- en snorkelmogelijkheden op het eiland vindt u in Marigot Bay.

St. Lucia - The Pitons

Romantische St. Lucia reizen

Uw St. Lucia reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door St. Lucia reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! St. Lucia is de perfecte bestemming als huwelijksreis, of als onbekender alternatief voor één van de andere Caribische-eilanden.

Voorbeeldreizen St. Lucia

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

St. Lucia; een paradijs op aarde

St. Lucia is een paradijselijk eiland in het Caribisch gebied. Het eiland ligt ten noorden van Venezuela, behorend tot de Bovenwindse Eilanden en ligt tussen St. Vincent en de Grenadines en Martinique in. Het mooie aan de Bovenwindse Eilanden is dat de begroeiing meer divers is dan bij de Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao).

De twee bergpieken van het UNESCO-werelderfgoed “The Pitons” geven St. Lucia een uniek landschap. Deze vulkanische bergpieken worden omringd door de Caribische Zee en het regenwoud. Het is een waanzinnige ervaring om één van de bergpieken te beklimmen en vanaf de top het uitzicht te bewonderen. Hoewel St. Lucia een vulkanisch eiland is, heeft dit land enkele van de mooiste wit/gouden zandstranden in het Caribisch-gebied. De stranden van Anse Chastanet, Marigot Bay Beach en Rodney Bay behoren zelfs tot de mooiste ter wereld.

St. Lucia is een geweldige reisbestemming voor romantische vakanties, of om even helemaal op te laden. Het eiland is onbekender dan de omliggende eilanden, zoals Martinique en Barbados waardoor het minder toeristisch aanvoelt. Naast paradijselijke stranden kunt u hier ook genieten van een weelderige natuur, met een drive-in vulkaan (de enige ter wereld) in het Sulphur Springs National Park, verfrissende watervallen en tropische jungle.

st_lucia_superman_falls_waterfall