Explore

Zanzibar

Vlakbij de kust van Tanzania rijst Zanzibar uit de Indische Oceaan. Dit idyllische eiland heeft prachtige witte zandstranden met palmbomen en turquoise water. Het koraalrif rondom het eiland bruist van de exotische vis-en diersoorten omringd door de prachtigste kleuren. Dit onderwater paradijs biedt een perfecte plek voor scuba duiken, snorkelen en andere watersporten. Of reis bijvoorbeeld met een traditionele dhow (lokaal bootje) naar een afgelegen uniek restaurant aan de kust of zelfs een onbewoond eilandje om daar een visje te grillen.

Het culturele hart van het eiland is de oude stad Stone Town, met prachtige smalle straatjes, levendige bazaars, moskeeën en sierlijke Arabische huizen. Tijdens uw reis naar Zanzibar kunt u de charmante boetiekjes en culinaire restaurants van Stone Town ontdekken, tot rust komen aan de rand van het zwembad en het prachtige witte strand of de ongelofelijke onderwaterwereld ontdekken!

 

In Zanzibar wordt u warm verwelkomd in een kleinschalig boutique hotel of een exclusieve beachlodge. Wij zorgen dat u optimaal van van de sfeer van dit tropische eiland kunt genieten.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl