Polen Reizen

Polen is zonder twijfel één van de meest verrassende reisbestemmingen van Europa. Wanneer u door Polen reist, ontdekt u waanzinnige natuur, bruisende, historische steden én bovenal enorme gastvrijheid. Ook is het land onlosmakelijk verbonden met het roerige verleden, dat op sommige plekken nog steeds terug te zien is. Laat u verbazen door het prachtige Polen!

Veelzijdige Polen reizen

Polen, gelegen aan de Oostzee, is een prachtige Europese reisbestemming. Dit charmante Oost-Europese land staat bekend om zijn spectaculaire middeleeuwse architectuur, cultureel erfgoed en turbulente geschiedenis. Het ongerepte landschap van het land bestaat veelal uit weelderige bossen, brede rivieren, glinsterende meren en glooiende heuvels. Tijdens een reis door Polen kunt u onder meer wandelen door het schilderachtige berglandschap, landelijke dorpjes ontdekken in de Karpaten, wildlife spotten in Bieszczady National Park en genieten van culinaire Poolse specialiteiten. Tijdens een bezoek aan Polen mag een bezoek aan de historische stad Krakau en de bruisende hoofdstad Warschau niet ontbreken. Polen behoort dan ook zonder twijfel thuis op uw bucketlist!

Centrale plein Gdansk

Polen natuurreizen

Uw Polen reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Polen reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Polen is de ideale bestemming voor prachtige natuurwandelingen!

Voorbeeldreizen Polen

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Polen; het land van ongerept natuurschoon

Tijdens een rondreis door Polen, leert u de verschillende regio’s van het land echt goed kennen. U zult merken dat elke regio zo haar eigen charme heeft en er bovendien onwijs veel te doen valt. Zo treft u bijvoorbeeld in noorden van het land verschillende stadjes aan de kust, waarvan Gdansk en het naastgelegen Sopot toch wel tot de bekendste behoren.

Polen is een land dat ook geroemd wordt door het prachtige natuurschoon. Denk bijvoorbeeld aan de Karpaten in Zuid-Polen, waar gebergtes als Tatra en Bieszczady een onderdeel van zijn. Het is hier mogelijk om op zoek te gaan naar wilde dieren. In dit gebied leven onder meer wolven, bruine beren en lynxen. Voor nog meer natuurschoon zit u goed in het oosten van Polen, in de Podlaskie provincie. U treft er prachtige nationale parken, waar u bijvoorbeeld kunt kajakken en wandelen.

De natuur wordt in Polen perfect afgewisseld door de prachtige, historische steden. Zo zijn steden als Gdansk en Krakau absoluut de moeite waard om te bezoeken. In deze stadjes treft u prachtige middeleeuwse architectuur, interessante musea en bovendien vele goede restaurantjes, waar u kennis kunt maken met lokale specialiteiten. Uiteraard mag een glas Poolse wijn dan niet ontbreken!

Landschap van Polen