Explore

Portugal

In Portugal komt het fado lied tot leven en lijkt de zon nét iets langer en warmer te schijnen dan in de rest van Europa. Een land vol verborgen cultuurschatten, wilde natuur en fantastische stranden. De lokale bevolking is uiterst vriendelijk en hartelijk en fijnproevers komen niets tekort in deze culinaire bestemming. Vergeet vooral niet de overheerlijke Pastéis de Belém te proeven! Azuurblauwe zee, grillige rotskusten, pittoreske dorpjes, sprookjeskastelen en wijngaarden maken Portugal tot de perfecte vakantiebestemming!

De tijd lijkt stil te staan in schilderachtige plaatsjes zoals Évora en Marvão. Cultuurproevers kunnen prachtige paleizen, kloosters en kerken bezoeken, of op zoek gaan naar de leukste kunstgalerijen in de trendy steden Lissabon en Porto. Verdwaal in de wirwar van straatjes in de universiteitsstad van Coimbra of loop de heilige weg naar de Bom Jesus do Monte kerk. In de Vale do Douro komt u tot rust te midden van een spectaculair heuvellandschap vol wijngaarden en glinsterende rivieren.

Er is een overvloed aan natuurgebieden en wildlife in Portugal. Ga van de gedane paden af in het Parque Natural do Sudoeste Alentejado, of voel de wind op uw gezicht bij de steile rots kaap van Ponta da Sagres. Het zuiden van het land is een paradijs voor golfers en windsurfers. Mysterieuze bossen, prachtige baaien, kalkrotsen, olijf- en fruitbomen en uitgestrekte mooie zandstranden maken het plaatje compleet. Het enige dat u hier hoeft te doen, is optimaal genieten!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl