Sant Francesc Hotel

Sant Francesc Hotel is gelegen op een van de meest iconische pleinen van Palma, in het hart van het historische, culturele en zakelijke centrum van de stad. De accommodatie bestaat uit een verscheidenheid aan kamers en suites, elk met een smart-tv met satellietzenders, een minibar, een Nespresso-apparaat en een kluisje. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan smakelijke maaltijden in het eigen restaurant. Andere aangeboden voorzieningen zijn onder meer internettoegang, een lobbybar, een dakterras, een wellnesscentrum en een fitnessruimte.

Het ultramoderne ontwerp van dit voormalige herenhuis heeft ervoor gezorgd dat het nu de beste keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar elegantie, comfort en kunst. 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Spanje