Finca Serena Mallorca

Een exclusief luxehotel (5 *) op een landgoed van 40 hectare in het binnenland van Mallorca waar alles kalm is en uitnodigt tot gelukzaligheid. Grote ruimtes en tuinen van puur mediterraan landschap, met paden om te wandelen in de buurt van de 10 hectare wijngaarden die de kamers van de accommodatie  omringen. Ervaar de luxe van het prachtige verblijf. Het hotel maakt deel uit van de Small Luxury Hotels of the World-collectie.

Het landgoed heeft eigen tuinen, fruit en meer dan 900 olijfbomen  en ligt op een eiland met de beste zeevruchten en een genereuze landbouw. Dit alles kan worden genoten in het Jacaranda Restaurant, waar lokale producten en een eerlijke en gezonde keuken worden gecombineerd met een uitgebreide lijst met lokale en internationale wijnen. Al fresco diners onder de palmbomen, ontbijt met spectaculair uitzicht op het platteland van Mallorca.  Ervaar echte luxe voor de zintuigen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Spanje