La Residencia

Belmond La Residencia, wordt beschut door groene bergen aan de noordwestkust van Mallorca, op slechts enkele minuten van een mooie zwembaai, is een mediterrane droom. De twee herenhuizen van het complex bevinden zich in weelderige tuinen tussen citrusboomgaarden aan de rand van het kunstenaarsdorp Deià. Gasten kunnen zo weinig of zoveel doen als ze willen, leren schilderen, de culturele schatten van de regio verkennen, wandelen in de heuvels of het hotel een picknick laten pakken om te genieten tussen de olijfterrassen terwijl ze naar de zonsondergang kijken, of een pas gevonden privé hoek waar gasten gewoon kunnen ontspannen met een boek.

Elke kamer en suite in dit hotel is ingericht met het oog op rust. Laat u kalmeren door rustieke witte muren, balkenplafonds en terracotta tegelvloeren; een uitnodiging voor rust en kalmte. Junior Suites zijn voorzien van Mallorcaanse antiek en zonovergoten balkons. Als alternatief zijn Executive Suites een oase van sfeer met eigen dompelbaden - perfect om buiten te leven.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Spanje