Castell Son Claret

Gelegen aan de rand van het dorp Es Capdellà in het binnenland op een privé landgoed van 325 hectare Castell Son Claret is een oase van rust. Het herenhuis dateert uit het midden van de 18e eeuw. Gastenverblijven, met warme, natuurlijke verlichting en plafonds met houten balken, bieden een prachtig uitzicht op het terrein en de omliggende heuvels. Dit hotel ligt op slechts 30 minuten van het stadscentrum van Palma, in een ongerept landschap van 326 hectare aan de voet van de door UNESCO beschermde bergen "La Tramuntana". Het voormalige 19e-eeuwse kasteel, in 2013 zorgvuldig gerenoveerd door de familie Kühne, verwelkomt gasten voor een unieke ervaring. De 41 kamers en suites van ons luxe hotel in Mallorca worden omgeven door weelderige tuinen en hebben een modern design, waarvan vele met terrassen, een eigen tuin of een privézwembad.

De service is attent en toch discreet en vormt een aanvulling op de sfeer van ingetogen elegantie.  Rust en oneindige ruimte wachten op je.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Spanje