Yahri Suites & Villas - Barichara

Yahri is geen hotel, het is een zorgvuldig samengestelde verzameling van privévilla's, allemaal gelegen in de wijk "La Loma", de meest exclusieve zone van Barichara. De hoofdvilla, "Casa Yari", kan privé of op basis van kamer per kamer worden gehuurd. De Aratoca-suite bevindt zich op de bovenste verdieping en maakt deel uit van het oorspronkelijke historische huis dat aan het einde van de 19e eeuw werd gebouwd. Chamamocha-suite bevindt zich op de middelste verdieping en heeft een prachtig privéterras. Guane is een suite met 2 slaapkamers, ideaal voor gezinnen. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer en ze delen een groot privéterras met uitzicht op de tuin.

Andere villa's die er zijn is de hoofdvilla Nº1, die zich precies in het centrum van "La Loma" bevindt. U geniet hier van de buitenzones en het zwembad. Rechts naast Villa Nº1 bevindt zich een andere villa met 3 slaapkamers. Deze villa is perfect voor een kleinere familie. De laatste villa heeft ook 3 slaapkamer en heeft een fantastische uitzicht over Barichara.

Het lokale tweetalige personeel zorgt ervoor dat u zich altijd thuis voelt en in de watten wordt gelegd.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Avila Privevilla’s