Casa Letty Beach House - Isla Baru (Colombia)

Casa Letty is een privéstrandhuis in Barú, op slechts 45 minuten rijden van de oude stad van Cartagena. Het huis heeft 4 slaapkamers, een zwembad van 20 meter en een privéstrand van 70 meter. Deze tropische villa is een perfecte bestemming voor gezinnen, vrienden of stellen die op zoek zijn naar privacy en een zeer persoonlijke service.

Het huis is ontworpen door de beroemde Colombiaanse architect Alberto Burckhardt en omarmt de natuurlijke omgeving en vegetatie van het eiland. Daarnaast biedt het ultiem comfort en stijl. Met een zonnepaneelsysteem om het huis volledig van stroom te voorzien en uitgebreide duurzaamheidspraktijken, wordt ernaar gestreven de ecologische voetafdruk en impact op het milieu te minimaliseren.

De villa is inclusief engelssprekende gids, een chef en dagelijkse schoonmaak. Daarnaast zijn er kayaks, SUP boards en strandspellen beschikbaar.

De gastronomische ervaring van Casa Letty wordt geleid door chef-kok Alejandro Ramirez, een van de meest gerenommeerde chef-koks van Cartagena en het brein achter iconische restaurants zoals Maria en Pascal. Na in Europa te hebben gewerkt met Gordon Ramsay en Daniel Boulud, is Alejandro nu weer thuis om de bloeiende gastronomische wereld van Colombia te promoten en om duurzame gastronomische praktijken te leiden.

Het huis richt zich op het gebruik van producten die lokale boeren en moestuinen in de stad ondersteunen, het kopen van verse vis en zeevruchten van ambachtelijke vissers en het promoten van traditionele recepten met Alejandro's twist.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Avila Privevilla’s