Casa Kichic - Mancora (Peru)

Casa KiCHIC is gelegen aan de Peruaanse noordkust, aan een strand genaamd Mancora. Een ideale locatie, omdat het altijd zomertijd is in Mancora doordat het zo dicht bij de equatoriale lijn ligt. Het huis bevindt zich in het KiCHIC Hotel en daarom kunt u ook gebruik maken van het zwembad en de rest van de faciliteiten van het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om te eten in het restaurant van het hotel, zowel in de vegetarische als in de maritieme bar, evenzo kunt u meedoen met de dagelijks yogalessen.

Het huis zelf heeft een 5-persoons capaciteit en beschikt over 2 slaapkamers die beide uitkijken op de zee met elk een eigen badkamer. Het huis heeft een netjes ingerichte woonkamer en eetkamer en beschikt over een goed uitgeruste keuken. KiCHIC is een uniek toevluchtsoord dat gasten totaal laat ontspannen en nieuwe sensaties laat ontdekken.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Avila Privevilla’s