Islas Secas - Chiriquí (Panama)

Islas Secas is een luxe verblijf op een archipel van 14 eilanden in de Golf van Chiriquí aan de Pacifische kust van Panama. Het verblijf combineert de wonderen van Panama's natuurlijk landschap en zeezicht met echt duurzame gastvrijheid en once-in-a-lifetime kansen voor avontuur. Het verblijf bestaat uit 7 "casita's" in weelderige tropische tuinen met ruime buiten leefruimtes en uitzicht op de oceaan, die onderverdeeld zijn in een, twee of vier slaapkamer opties voor koppels, families en vriendengroepen. De meeste "casita's" zijn daarnaast ook nog voorzien van een klein privé zwembad.

Islas Secas is erg gericht op haar duurzaamheid en zorgvuldigheid in de kern van zijn faciliteiten,infrastructuur en exploitatie. Zo hebben ze hun eigen Foundation opgericht, steunen ze de lokale gemeenschappen en is het eiland 100 procent gedreven op zonne-energie.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Avila Privevilla’s