La Selva Eco-Lodge & Retreat

Gelegen in het paradijselijk regenwoud van Ecuador en grenzend aan het Yasuni Nationaal Park ligt het luxe resort La Selva lodge. De lodge heeft uitzicht op het prachtige water van Lake Garzacocha. Als de nacht valt, zult u genieten van heerlijke gerechten in het restaurant bereid door beroemde chef-koks met op de achtergrond het gezang van de vogels en dieren van de Amazone. De stijlvolle cabaña's zijn geïnspireerd door native bamboe ontwerpen. Velen hebben tubs, regenwoud douches en uitzicht op het meer.

Bij La Selva is de dag gericht op excursies, waarin u en uw groep begeleid worden door een lokale Engelssprekende natuurgids, waarbij u de paden, de lagune en rivieren van het Amazone-regenwoud gaat ontdekken. Er zijn letterlijk duizenden planten en dieren die u kunt waarnemen in de buurt van de lodge en de lagune, zoals papegaaien, apen, toekans, kaaimannen en kikkers.

Duurzaamheid
La Selva Ecolodge zet zich actief in om de lodge te laten meegaan met de duurzame ontwikkelingen van de laatste tijd. Zo zijn ze bezig om een zo fossielvrij mogelijke lodge te worden en gebruik te maken van zonnenpanelen. Verder hebben ze een sterke samenwerking met de inheemse Pilchi-gemeenschap voor werk en is de lodge lid van The International Ecotourism Society (TIES). Daarnaast is de lodge aangesloten bij het Pack for a purpose-initiatief.

Pack for a purpose
La Selva Amazon Ecolodge & Spa is aangesloten bij Pack for a Purpose. Pack for a Purpose is een liefdadigheidsorganisatie die reizigers de mogelijkheid biedt om een aantal kilo van hun bagagegewicht te besteden om de lokale inwoners te helpen. Denk aan schoolbenodigdheden, kleding, medische apparatuur en andere benodigdheden die via de lodge aan het lokale project wordt geschonken. Om zeker te weten dat u meeneemt wat ter plaatse ook echt nodig is, geeft de lodge uitleg over het project. 

Klik hier voor informatie over het project bij La Selva Amazon Ecolodge & Spa:
https://www.packforapurpose.org/destinations/south-america/ecuador/la-selva-amazon-ecolodge-and-spa/

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Ecuador