Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

Amsterdam Manor is het enige boetiekhotel in Nederlandse en koloniale stijl en kijkt uit over het beroemde Eagle Beach van Aruba, bekend om zijn ongerepte witte zand en helder turkoois water. De adembenemende Nederlandse koloniale architectuur van het resort creëert een unieke omgeving op Aruba - we nodigen u uit om een onvergetelijke vakantie-ervaring te beleven in het intieme en pittoreske Amsterdam Manor.

Een warm welkom door de vriendelijke medewerkers zal de perfecte start van uw verblijf zijn. Het Amsterdam Manor staat bekend om zijn persoonlijke service en een ontspannen sfeer. Wanneer u in een van de volledig uitgeruste studio's of suites verblijft, bent u niet alleen een gast, maar maakt u ook deel uit van de familie Amsterdam Manor.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Aruba