Refugio Mamangua

Gelegen in een paradijselijk gebied beschikt Refúgio Mamanguá over tien suites met grote ramen en houten dekken evenals een gazebo (soort tuinhuisje) waar ontbijt en diner worden geserveerd. Met eenvoudige en comfortabele infrastructuur, en met een gezonde lokale keuken, biedt Refúgio Mamanguá gasten de gelegenheid om Mamangua en het dagelijkse leven van de Caiçara gemeenschap te leren kennen. Wordt wakker in volle contact met de natuur, observeer vogels, ga varen, praat met de vriendelijke inwoners, zwem, peddel, duik en wandel; dit zijn een aantal recreatieve mogelijkheden voor gasten in deze omgeving.

Dagelijks kunt u gebruik maken van de Canadese kano's om de Mamangua op de meest traditionele manier te verkennen. Om de lokale toeristische diensten te waarderen en te stimuleren, verkiest de Refugio Mamanguá de lokale restaurants voor lunch. Deze restaurants zijn bereikbaar via kano (beschikbaar in de Refugio Mamanguá) of te voet langs een parcour.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Brazilië