Banana Bamboo Ecolodge

De Banana Bamboo Ecolodge is gelegen op een plek die bij het grote toerisme nog niet zo bekend is. In de wildernis van Ubatumirim met een grote natuurlijke, culturele en etnische diversiteit maakt deze plek een verborgen parel van Brazilië.

De tours die door de lodge georganiseerd worden laten u de rijkdom van het gebied zien door op een harmonieuze en respectvolle manier contact te maken met de natuur, en de traditionele gemeenschappen . Het idee achter de Banana Bamboo Ecolodge is dan ook dat de accommodatie geïntegreerd werd in het landschap in harmonie en met respect voor de natuur.

Ware levensgenieters en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze lodge waar al uw zintuigen geprikkeld worden en waar natuur gecombineerd wordt met comfort en culinair genieten. U verblijft in één van de beste regio's op het gebied van birdwatchen in Brazilië, in een rustgevende en comfortabele accommodatie en waar in het restaurant gezonde maaltijden met liefde en passie voor u worden bereid.

 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Brazilië