Wolwedans Dune Camp

Wolwedans Dune Camp ligt aan de rand van een 250 meter hoge duin en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Met slechts acht tenten, een intieme eethoek en een uitnodigende vuurplaats straalt het kamp een karakteristieke warmte uit. U kunt er genieten van heerlijke gerechten, behulpzame service en de schoonheid van de Namibische zonsondergang.

De pretentieloze opzet van het kamp is nogal innemend en trekt jaar na jaar na jaar bezoekers. Zijn aantrekkingskracht gaat verder dan alleen schoonheid. Dit kamp heeft een bijna rustieke uitstraling en is ideaal voor de avontuurlijkere reiziger. Het is een klein kamp met een geweldige sfeer. Bovendien speelt elke gast een rol bij het bijdragen aan de instandhoudingsinspanningen in het gebied. Dit ongelooflijke gebied, gelegen in het NamibRand Private Nature Reserve, staat model voor privébehoud in Zuidelijk Afrika. Het belangrijkste doel is het behoud van het land op een zelfvoorzienende basis.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Namibië